Beauty SOS kit koji će svaka mama obožavati!

Draga mama,

ako si mama, ne znači da ne treba nikad da staneš i da se od tebe očekuje da svaki dan besprekorno hendluješ između svih tih obaveza i aktivnosti. Dobro, možda neko i očekuje, ali to ne treba da te opterećuje. 

Neophodno je da u tom gustom rasporedu napraviš mesta i za “mommy-time”, neki self-love ritual u kojem toliko uživaš i koji ti daje preko potrebnu energiju. Razmazi sebe bez griže savesti jer, tek kada si zadovoljna sama sobom, možeš biti od pomoći i drugima. 

Uživaj punim plućima u toj najukusnijoj kafi. Pozovi prijateljicu koja te uvek nasmeje do suza. Zapamti, srećna mama je najbolja mama. 

Ipak, znamo da je najlakše ovo reći. U realnosti, bez obzira koliko želimo da odvojimo malo vremena za sebe, ponekad to stvarno deluje kao nemoguća misija. Deca zahtevaju puno naše pažnje i vremena. To ne možemo promeniti, a i nećemo, jer vreme provedeno sa njima zaista nema cenu. 

Umesto toga, pronaći ćemo neke praktične stvari koje nam mogu uštedeti vreme, a istovremeno pružiti i trenutke uživanja. 

Svaka žena kada postane mama najteže pronalazi vreme za negu svog tela. Ono za šta smo nekad imali sate i sate na raspolganju, sada deluje kao daleki san. Ipak, zahvaljujući sjajnim, efektnim i prirodnim proizvodima, možeš imati sve: i sjajnu kožu i ritual u kojem uživaš i dovoljno vremena za sve svakodnevne obaveze. 

Pitaš se kako? Evo ovako!

Praktičnost štedi vreme

Jedva stižeš da nađeš vremena da se našminkaš, a onda se setiš da tu šminku treba i skinuti. A oni su gladni, žele da se igraju ili već pola sata traje uspavljivanje. Da li scenario zvuči poznato? Ništa ne brini, ovaj korak u dnevnoj rutini može biti lakši nego ikad pre. 

Meraki maramice za uklanjanje šminke skidaju šminku na blag i nežan način. Savršene za kada ste u pokretu. A mame su uvek u pokretu, zar ne? I plus, pogodne za sve tipove kože. 

Samo nežno prema sebi

Tuširanje ti niko bar ne može oduzeti, je l’ tako? :) To je ipak vreme koje na ovaj ili onaj način uspevaš da izdvojiš za sebe. Zato ga iskoristi maksimalno. Ponesi ulje sa sobom u tuš kabinu i nanesi ga na telo kad završiš sa tuširanjem. Nanošenje ulja na kožu dok je još vlažna i topla učiniće da koža još bolje upije ulje i oseti sve njegove benefite. Nakon toga, obrišite se peškirom. Prijatan i mekan osećaj na koži je baš ono što ti treba na kraju dana. 

Meraki Multi ulje Pure sadrži organsko kokosovo ulje, suncokretovo ulje, maslinovo ulje i ulje koštica kajsije koje hrani i hidrira kožu, ostavljajući je mekom i lepom. Savršeno za suvu i osetljivu kožu. 

Kao što sama reč kaže, ovo ulje ima više namena što ga čini favoritom naročito među mamama. Koristi ga kao ulje za telo, ulje za masažu, sredstvo za uklanjanje šminke, za suvu kožu ili krajeve kose, kao i za brijanje. Možeš ga pomešati nekoliko kapi sa kremom za lice i losionom za telo ako želiš dodatnu hidratantnu negu. 

Ne zaboravi svoje predivno lice

Maska za lice je jedan od omiljenih beauty rituala današnice. Napravljena baš tako da poručuje: “Sledi mojih 5 minuta”. Pored toga, ona ima toliko benefita za našu kožu. 

Ne moraš da rezervišeš spa centar da bi svojoj koži pružila ugođaj, a sebi jedan kvalitetan “mommy time” trenutak.  Sa Merakijevom maskom za lice, za svoju kožu se možeš pobrinuti i u svom domu. 

Brza i koncentrisana maska je napravljena posebno za osetljivu kožu. Maska daje mnogo vlage tvojoj koži i istovremeno je umiruje. Stavi masku na očišćenu kožu i ostavi da odstoji 20-30 minuta. Taman onoliko koliko ti treba da se regenerišeš i napuniš energijom za sledeći dan. 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja