Elodie MONDO kolica

Ova odlično dizajnirana kolica nude sve što vam je potrebno za kretanje po gradu ili putovanje svetom. 

Jedinstven izgled, izuzetna udobnost za vožnju, dodatni prostor za skladištenje i pametna rešenja koja će vaše avanture učiniti jednostavnijim i ugodnijim. 

Švedski dizajn u 9 unikatnih stilova - 6 punih boja i 3 ručno rađena printa. 

Izuzetna udobnost

Jednoručno upravljanje, mogućnost sklapanja i tihi točkovi koji, zahvaljujući naprednom istraživanju i razvoju, pružaju vama i vašem detetu savršeno udobnu i glatku vožnju.

Pogodna za putovanja

Sa težinom od samo 6,8 kg brzo se sklapa u kompaktne dimenzije 54x42x18 cm i staje u većinu pregrada iznad glave u avionu*. Uprkos laganoj i maloj kompoziciji mogu da ponesu do čak 22 kg.

*Veličina je trenutno odobrena kao odgovarajuća za prtljag za kabine kod većine aviokompanija, ali preporučujemo da se obratite aviokompaniji kako biste dobili najnovije podatke i tačne informacije.

Pametno odlaganje

Stow & Go ranac savršeno se uklapa u korpu ispod sedišta. Kada je vreme da prebacite kolica u putnu veličinu ili kada želite da vam se spakovani predmeti nađu pri ruci, samo zakopčajte korpu za skladištenje i ona će postati ranac za sekund. Kao bonus, može se zakačiti za vaš prtljag.

Reciklirana tkanina

Tkanine su napravljene od recikliranih PET boca, a detalji su izrađeni od veganske kože.

Pozicija za spavanje

Može se kompletno podesiti za položaj spavanja. Samo produžite zadnji deo – oslonac za noge i “paparaco baldahin” će pružiti mirno i bezbedno okruženje vašim mališanima za odmor.

Pogodna i za novorođenčad

Sa tri različita položaja na pojasu, kolica su testirana i odobrena čak i za novorođenčad.

Zaštita od sunca

Imaju nadstrešnicu koja se potpuno može proširiti, a koja je UPF 50+.

Dostupni dodaci

Adapteri za auto-sedišta dostupni su kao dodaci i povezuju dečije auto-sedište sa kolicima u samo nekoliko klikova. Tapacirani deo se može ostaviti na kolicima kada pričvršćujete auto-sedište. Branik i držač za šolju takođe su dostupni kao dodaci.

Matching look

Iskusite kolica koja pružaju sjajan osećaj, a isto tako i izgledaju. Dodajte i odgovarajuće baby aksesoare kako biste kompletirali celokupni look. 

Pogledajte Elodie MONDO kolica!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja