Moderan enterijer obožava postere!

Dekorisanje doma sa posterima je istovremeno isplativo i originalno. Na neki način se ponovo osećate kao tinejdžer, a sa druge strane, jedna tako jednostavna stvar zaista može osvežiti vaš životni prostor. 

Kada pominjemo postere, nemojte da vam prva asocijacija budu posteri pevača i filmskih zvezda iz magazina. Naravno, ni to nije loša opcija ako ste u tom fazonu, ali pronađite nešto neutralnije što suštinski neće promeniti vaš trenutni enterijer, samo će mu dati neku posebnu dozu kreativnosti. 

Ovo bi mogao biti vaš naredni projekat, samo pre toga treba osmisliti temu i izabrati boje i dimenzije idealnog postera. Ne bi trebalo da bude previše teško. Ako trenutno nemate nikakve ideje, uvek se možete konsultovati sa najboljom prijateljicom ili potražiti inspiraciju na Pinterestu. A onda sledi štampanje postera na posebnoj vrsti papira. 

Kada to obavite, treba da odlučite koju sobu želite da preuredite. Procenite koliko postera bi se uklopilo u prostor i da li izabrati jedan veći ili ipak nekoliko manjih. Još korisnije bi bilo kada biste napravili skicu, kao neku vrstu mape zida na kojoj ćete obeležiti visinu nameštaja i lokaciju svih zidnih polica. Obratite pažnju i na već postojeće boje u prostoriji. 

Postere možete koristiti u različite svrhe, a možete ih kupiti u radnjama za dekoraciju doma ili ih jednostavno sami napraviti. Mogu biti deo neke već postojeće teme i tako pomoći u isticanju iste. S druge strane, mogu poslužiti kao umetnička dela, a pojedini posteri mogu biti i veoma korisni ako se na njima nađu kalendar, recepti za hranu, filmski plakati i slično. 

Posteri su savršen izbor i za dečije enterijere. Omiljeni drugari, slatki citati i poruke će se sigurno lepo uklopiti u njihove sobice, a radoznale okice će znatiželjno proučavati oblike i boje na posterima. 

Oni takođe mogu biti veoma moderni, jer se na njima uglavnom predstavlja savremena umetnost u raznim oblicima, a samim tim mogu stvoriti originalan enterijer i sveukupno poboljšati izgled vašeg doma. Ljubitelji minimalističkog stila posebno favorizuju postere kao zidnu dekoraciju. 

Uklapanje postera u dekor je jednostavno. Nakon što izaberete boju i dezen, crtež ili poruku, uramite poster kako biste ga istakli i uživajte u svom osveženom prostoru. 

@kafamami

Preuzmite postere za #HomeLove nedelju i učestvujte u našem #PBpajamaproject

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja