Shop the look - Proleće/Leto 23

Letnji dani se brzo približavaju, a najbolji način je da ih pozdravite sa potpuno novim I svežim letnjim kombinacijama. Inspirišite se ovim odabranim mini-kolekcijama visokokvalitetne Elodie opreme.

 

Look #1 - Boho devojčica

Moderan, ali i bezvremenski boemski stil za plažu za vaše dete. Kombinacija ponča & šešira odiše opuštenom i udobnom atmosferom – idealan par kaki, roze i autumn rose dezene. Drapirana torba je savršen način da ovaj komplet, zajedno sa sunčanim pokrivačem za piknik, ponesete na plažu.

 

Look #2 - Coastal baby

Različite nijanse plave prenose pravo letnje raspoloženje u ovoj predivnoj i jednostavnoj kombinaciji. Osmišljena za najmlađe članove porodice, sadrži osnovne stvari kao što su luksuzno glatki peškir sa kapuljačom i odgovarajuća duda i kopča. Final touch je  omiljena bebi mazilica, a sve zajedno je uredno spakovanim u prelepu pletenu torbu za presvlačenje od veganske kože. Vreme je za plovidbu!

 

Look #3 - Skandi dečak

Negde između minimalizma i eklektične razigranosti naći ćete skandi stil. U ovoj kreativnoj kombinaciji mešamo dezen Pinstripe i Tidemark Drops sa dodacima Sunny day yellow. Rezultat je izgled koji će i vama i vašem mališanu  ulepšati dan, dok istovremeno uspeva da izgleda elegantno i oh so trendy!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja