Shop the look - Pre-School Izdanje

Jesenji dani se brzo približavaju i koji je bolji način nego da im poželite dobrodošlicu sa potpuno novim izgledom. Inspirišite se sa ove tri, pažljivo odabrane, mini kolekcije Elodie proizvoda. 

 

1. Plava Bašta

 

Obožavaoci i pratioci Elodie brenda upoznali su njihovu ljubav prema cvetnim dezenima. Edicija 2023 je nazvana "Plava Bašta" i čini je bujanje cveća u zemljanim tonovima i bojama. U skladu sa rancem, bočicom i kapicom su Elodie preslatki šumski miš Max i elegantna topla kragna u kremasto beloj boji. Savršena kombinacija kada vreme postane hladnije.

 

2. Roze Bukle

 

Čupkave i taktilne karakteristike bukle materijala su odlične za izradu proizvoda za decu. Dodaju im toplinu i teksturu, a da ne spominjemo veoma jedinsten izgled svakog komada. Elodie je dizajnirao ranac, kapicu i mazilicu u nežnoj, a opet modernoj nijansi roze buklea. Savršeno se slažu sa Elodie proizvodima u dezenu "Autumn Rose". U ovom slučaju, sa divnom toplom kragnom. Za najmekši početak nove školske godine.

 

3. Slobodna Ptica

 

Bele golubice, znak mira i grančice masline. Poruka koju "Slobodna Ptica" šalje je jasna kao plavo nebo iznad nas. Elodie veruje da, ukoliko možete da pomognete da se pojača glas ljudi koji žele mir - treba to uvek da uradite. Plavi tonovi su pažljivo odabrani kako bi se lepo uklopili sa ostalim Elodie proizvodima, kao što je DreamSeeker raketa koja može pružiti utehu kada je to potrebno i pokrenuti maštu malih sanjara.

 

Istražite sve Elodie proizvode na puritybox.rs

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja