Dobrodošli u Zimu na preriji!

Kada prve iglice mraza prekriju nežne latice divlje ruže, zima je došla na preriju!
Pozdravljamo se sa letom i radujemo se veličanstvenosti poslednjeg jesenjeg pupoljka.

Elodie kolekcija za jesen/zimu 22 inspiraciju pronalazi upravo u snazi prkosnog cveta ruže. Osnovne note ove kolekcije Pebble Blue i Minnesota Green oživljene su romantičnim floralnim dezenom Autumn Rose, a tu su i dezeni koji se više oslanjaju na grafiku poput Pioneer Spirit i Tidemark drops. 

Stil kolekcije je pod snažnim uticajem istraživača i starosedeoca prerijskih predela. Detalji i materijali su takvi da mogu lako da ugreju mališane kada krenu zimske oluje.

Kolekcija obiluje šal kragnama i vunenim kapama, tu je i Billy – medvedić stvoren za maženje, kao i veliki izbor zimskih džakova za kolica. Svi ovi proizvodi kreirani su tako da greju vaše mališane čak i kada zima dođe na preriju.

 

“Svako ko je gledao Malu kuću na preriji prepoznaće tu atmosferu u našem dizajnu ove sezone – tu su floralni motivi i vuneni i krzneni detalji kao glavni simboli! Da je porodica Ingal bila zadužena za kreiranje Elodie kolekcije, mislim da bi izgledala slično ovome.“

Linda Sätterström

Pozdravite Bilija – slatkog medvedića spremnog za maženje koji je ujedno i maskota ove kolekcije! Bilijevo slatko malo lice ove sezone možete pronaći i na cuclama i klipsama.

Kao i uvek, ova kolekcija dolazi sa svim aksesoarima koje možete da poželite. Svi novi dezeni imaju prateće aksesoare za kombinovanje. Rukavice, kape, torbe za pelene, pokrivači pa čak i nove rukavice za kolica. Svakako ne propustite naše nove šal kragne – savršeno tople i neizostavan dodatak svakoj zimskoj odevnoj kombinaciji.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja