Vodič za torbe za pelene

Počinjemo sa ključnim pitanjem - da li vam je zaista potrebna torba za pelene?

Naš odgovor je da, potrebna vam je praktična torba koju možete da pričvrstite na svoja kolica i da na organizovannačin skladišti pelene, vlažne maramice, kreme i sve ostalo što vam je potrebno sa bebom na putu. Ali zašto stati tu? Zašto ne biste napravili mesta za više? Sve Elodie torbe za previjanje su dizajnirane da se recikliraju i koriste dugokada stigne beba I u prvim godinama, ali i kasnije, kao vasa lična torba. Zato su Elodie torbe za presvlačenje dizajnirana tako da izgledaju I funkcionišu kao torbe, kancelarijske torbe, torbe za teretanu, torbe za vikend ili skoro sve što vam padnena pamet. Produžavanjem životnog ciklusa svakog proizvoda koji prodajemo, značajno smanjujemo uticaj tog proizvoda naživotnu sredinu. Dakle, dobro je za planetu, ali i za vaš novčanik. Dozvolite da vam kažemo nešto više o različitim modelima torbi za previjanje, tako da možete sigurno da izaberete stil koji najbolje odgovara vašim potrebama. Uzgred, sve naše torbe dolaze sa podlogom za previjanje, kaiševima koji pričvršćuju torbu za kolica, puno pametnih džepova i termo džepom za držanje flašice vaše bebe (ili vaše kafe) uspravno.

 

Soft Shell torba za presvlačenje 

Laganasavršena torba za teretanuunisex

Klasična Soft Shell torba za presvlačenje je lagana, moderna, ali praktična torba za pelene. Ona je savršen izbor za roditelje koji cene jednostavnu upotrebu, lako održavanje i lako skladištenje. U džepove staju pelene, maramice, ključevi, telefoni, šminka i sve što vam je potrebno kada ste napolju. Unutra se nalazi skriveni termo džep napravljen da drži flašicu vaše bebe uspravno. Ova torba dolazi u puno boja idezena, tako da možete odabrati svoj omiljeni i uskladiti ga sadrugim dodacima za kolica. Ima unisex izgled i savršen je za nadogradnju i upotrebu kao torba za teretanu kada vaša beba preraste pelene.

 

Široka torba za presvlačenje 

PametnaJednostavna za upotrebuUdobna

Da li ste ikada poželeli torbu za pelene koja vam omogućava da odmah pronađete ono što vam treba? Ona koja ostaje širom otvorena tako da je sav sadržaj pregledan? Ne tražite dalje! Metalni lukovi u našoj novoj torbi za pelene širokog okvira se zaključavaju u položaj kada se torba otvori i ostaju tako dok jene zatvorite. Dobijate trenutni pristup svim džepovima sadržaju unutra. Jer kada je vreme za menjanje pelena, obično nema puno vremena :D

 

Tote torba za presvlačenje

ProstranaKlasičan izgledDiskretna

Svojim savremenim, ali klasičnim izgledom, ovaj model pruža dodatni prostor unutra i ekstravaganciju spolja. Izgleda neverovatno okačena na bilo kojia kolica, a izgledaće podjednako fantastično kao torba za plažu ili nošenje povrćasa pijace. Unutrašnja torba koja drži sve džepove i pregrade je potpuno odvojiva, što je čini još praktičnijom. Uklonite unutrašnji organizator kad god vam torba zatreba za nešto drugo osim za pelene i presvlaku. Dostupna je u suptilnim dezenima i nijansama koje je lako uskladiti. Verzija od pletene veštačke kože je omiljen među mamama, a slučajno je omiljeni komad i Elodie osnivačice i kreativne direktorke Linde Seterstrom.

 

Opuštena Tote torba za presvlačenje 

Modernasvestrana ženstvena 

Modni komad prerušen u torbu za pelene! Ovaj model torbe je takođe jedan od najprostranijih. Svi džepovi i odeljci koji će vam ikada zatrebatisve na pravom mestui sve odgovarajuće veličine. Svideće vam se kao torba za presvlačenje, ali možda još više kada je konačno budete koristili samo za sebe. Savršena kao torba za vikend putovanja ili izlaske. Veoma udobna za nošenje preko ramena napravljena od veganske kože vrhunskog kvaliteta.

 

Torba za presvlačenje Signature Edition

Kaiš za rame – Pametni džepovi – Unisex

Torba za pelene Signature Edition je funkcionalna, ali moderna. Pogodna je za sve što je potrebno vašoj bebi, a istovremeno ispunjava i vaše potrebe. Ovaj model ima unisex izgled i savršeno je prikladan za upotrebu kao kancelarijska torba ili torba za vikend kada dani menjanja pelena budu iza vas. Signature torbe dolaze u crnoj, kleka plavoj i rebel zelenoj boji, ali i sa cvetnim dezenom. 

Kupite sada, koristite zauvek

Elodie torbe za presvlačenje su dizajnirane da budu multifunkcionalne i da se koriste u svakoj prilici. Filozofija je da ne morate da kupujete torbu sa jednom funkcijom i da je koristite samo kao torbu za presvlačenje. Kada vaša beba poraste, ove torbe nosićete u teretanu, kancelariju ili na ručak sa prijateljicama.

„Svaki proizvod koji osmislim treba da ima potencijal za “drugi” život nakon što se ispuni njegova prvobitna svrha. Pokušajte da razmišljate korak dalje prilikom svake kupovine. „Da li želim da kupim torbu za presvlačenje koju ćemo koristiti samo dve godine, ili želim onu koja će trajati 15? Šta je ekološki odgovorna odluka?“ – Osnivačica i kreativna direktorka, Linda Seterstrom.

 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja