Pokloni za ceremoniju krštenja

Ceremonija krštenja je bebin prvi veliki događaj i prilika da okupite sve voljene osobe da upoznaju malo čudo. Poklon za krštenje čuva se godinama i podsećaće porodicu na tu divnu ceremoniju. Poklon bi trebalo da bude praktičan, a mi smo za ovu posebnu priliku napravili vodič za poklone.

 

Poklon za ceo život

Elegantan pribor za jelo i suptilni prstenovi za salvete obmotani oko vezenih salveta za bebe stvaraju uspomene na zajedničke trenutke. Ovi bezvremenski klasici mogu se naslediti i koristiti za generacije koje dolaze. Učinite da ovi pokloni budu jedinstveni dodavanjem prelepe gravure ili veza sa bebinim imenom, datumom rođenja ili čak posebnim citatom. 

House of Elodie

Dizajniran za nadogradnju sa tri neophodne stvari u jednom - House of Elodie je vrhunska teretana za bebe, snuggle kućica i stalak za odeću. Ovaj jedinstveni višenamenski proizvod postaje tri različita proizvoda u zavisnosti od toga kako se odlučite za kombinovanje drvenog okvira. Kako beba odrasta, House of Elodie se može transformisati tako da odgovara trenutnim potrebama. To je promišljen i kreativan poklon koji će i se koristiti dugi niz godina.

House of Elodie baby gymHouse of Elodie stalak za odećuHouse of Elodie Snuggle kućicaHouse of Elodie igračke za baby gym

Sreća je rođena / Happiness is born

Još jedan vrlo cenjen poklon je divan komplet pokrivača, mazilice, cucle i odgovarajuće klipse za cuclu. Tu se nalazi sve što je potrebno da bi mališan bio srećan i zadovoljan. Preporučujemo da se odlučite za nežne boje koje nikada ne izlaze iz mode.

Elodie Details Happiness is born klipsa za cucle, Elodie Details Vanilla White rupičasti pokrivač, Elodie Details Happiness is born cucla za novorođenčad

Podloge za igru koje traju

Nikada ne možete pogrešiti sa mekanom podlogom za igru koja poziva na kreativnost i zabavu. Naše podloge za igru imaju dva lica koja se jednako dobro uklapaju i u dečju i u dnevnu sobu. Sa svojom savremenom estetikom dizajnirane su za ponovnu upotrebu kao tepisi kada beba poraste.

Elodie Details Powder Fringe podloga za igranje, Elodie Details Desert Weaves podloga za igranje

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja