Elodie vodič za torbe za presvlačenje

Započećemo pitanjem - da li je zaista neophodno filozofirati oko torbe za presvlačenje? Naš, kao i odgovor Elodie Details tima je – DA! Potrebna nam je torba koja će na jednom mestu organizovano držati pelene, vlažne maramice, kremice i sve što ide uz to. Potrebno nam je da može da se lepo pričvrsti za kolica i ne smeta tokom šetnji. Potrebno nam je da kada beba “izađe iz pelena” torba dobije novu ulogu. Potrebno nam je, na kraju krajeva, da bude lepog dizajna, moderna i lako uklopiva uz svakodnevnicu.

Elodie Details torbe za presvlačenje nude upravo to! Sve njihove torbe dolaze sa prostirkom za presvlačenje, funkcionalnim pregradama i termo-džepom za bebinu flašicu vode ili, pak, vašu dozu koefina. Torbe se, kada za to dođe vreme, mogu transformisati u torbu za svaki dan, torbu za kancelariju, sportsku torbu ili torbu za beg u prirodu vikendom – vi birate. U nastavku, izbliza smo vam prikazali sve Elodie Details modele torbi za presvlačenje, skuvajte kafu i hajmo!

 

Soft Shell torba za presvlačenje

Lagana – Prostrana – Laka za održavanje

Soft Shell torba je klasik - lagana, moderna i praktična. Idealan izbor za roditelje koji cene jednostavnost upotrebe, održavanja i skladištenja. Džepovi su prilagođeni za pelene, maramice, ključeve, telefon, šminku i sve što vam je potrebno dok ste u pokretu. Unutra se nalazi skriveni termo-džep za bebin bočicu. Model je dostupan u raznim bojama i dezenima, a kada vaše beba poraste ovu torbu možete koristiti za svu vašu opremu za teretanu.

 

City ranac

Moderan – Višenamenski – Sa pametnim džepovima

Novi model ranca koji se definitivno može smatrati idealnim spojem udobnosti i funkcionalnosti. Ovaj ranac olakšava svakodnevni život, igrajući istovremeno dve uloge – praktičnog ranca i efikasne torbe za pelene. Noseći ga, obe ruke su vam oslobođene pa možete više pažnje posvetiti svom detetu. Sa visokim ergonomskim karakteristikama i diskretnim uniseks dizajnom, uklapa se u svakodnevnicu, dodajući moderan cargo dodir i izražen modni stil.

Moderan i praktičan način za čuvanje svih stvari vaših mališana, sa dovoljno korisnih i lako dostupnih džepova. Idealno prianja na ramena ili na ručku vaših kolica.

 

Organizator za kolica

Kompaktan – Jednostavan za korišćenje – Praktičnog rajsferšlusa

Dobra organizacija treba da izgleda podjednako dobro kao i osećaj koji pruža! Elodijev organizator vam omogućava baš to. Jednostavno ga pričvrstite za ručke kolica kako biste sve važne stvari držali na dohvat ruke. Za razliku od mnogih sličnih proizvoda, poklopac ovog organizatora može se potpuno zatvoriti kvalitetnim rajsferšlusom, održavajući sve potpuno urednim. Unutra se nalaze četiri manje pregrade i dva spoljnja džepa za telefon, ključeve i novčanik.

 

Crossbody torba

Praktična – Elegantna – Ergonomskog dizajna

Uprkos svom kompaktom izgledu i dizajnu, ova lepotica će vam omogućiti da ponesete sve što vam je neophodno dok ste u pokretu. Sa mnoštvo zgodnih džepova i pregrada biće vam veoma jednostavno da se organizujete i mirne glave započnete avanturu za taj dan. Nazvana je crossbody jer je kod ovog modela Elodie Details pružio detalj ekstra dugačke trake, omogućavajući jednostavno nošenje preko ramena i slobodne ruke za sve zahteve vaših mališana.

 

StrollerShopper™

Prostrana – Lako sklopiva – Višenamenska

Nakon dugog odsustva iz Elodie ponude, njihova StrollerShopper™ torba se vratila! Ova prostrana torba je idealna za sve one koji se iz šetnje vrate nekako uvek sa više stvari nego što su poneli! Unutrašnji džepovi su dizajnirani za vlažne maramice i pelene, dok je ostatak prostora samo za vas. Sa zgodnom ručkom, udobno se nosi preko ramena i jednostavno kači na kolica. StrollerShopper™ je praktičan, elegantan i, čini se, beskonačno prostran dodatak koji vas nikada neće izneveriti.

 

Wide frame torba za presvlačenje

Pametna – Jednostavna za korišćenje – Udobna

Da li ste ikada želeli torbu za presvlačenje koja vam omogućava da odmah pronađete ono što vam treba? Ona koja ostane široko otvorena i pruža vam potpunu preglednost unutrašnjosti? Ne tražite dalje! Metalni okviri u ovoj Wide Frame torbi zaključavaju se u otvorenom položaju i ostaju tako dok je ne zatvorite. Imate lepu preglednost i brzi pristup svim džepovima i sadržaju unutra. Jer kada naiđe vreme za presvlačenje mora se delati SAD!

 

Elegantna torba za presvlačenje

Prostrana – Klasičnog dizajna – Diskretna

Ovaj model sa svojim savremenim a opet klasičnim izgledom, pruža prostranu unutrašnjost i luksuznu spoljašnjost. Izgleda sjajno kada je okačena na ručku bilo kojih kolica, ali je jednako fantastična kao torba za plažu ili za nošenje voća i povrća sa lokalne pijace. Unutrašnjost torbe koja drži sve džepove i pregrade se u potpunosti može odvojiti, što potvrđuje njenu višenamensku primenu. Dolazi u suptilnim printovima i nijansama koje se lako kombinuju, a verzija sa pletenom eko kožom je omiljena torba osnivačice Linde.

 

Zauvek isplativa kupovina

Elodie torbe za presvlačenje dizajnirane su sa idejom višenamenske upotrebe u bilo kojim prilikama. Ono od čega Elodie polazi je filozofija da torbu ne treba kupovati sa samo jednom namerom jer samim bebinim rastom torba gubi inicijalnu funkciju “torbe za presvlačenje”. Tada, umesto da padne u zaborav, torba može dobiti potpuno novu ulogu i poslužiti kao gym torba, torba za kancelariju ili vašu svakodnevnicu - vi birate. Ponosni smo kada vidimo da torbe dobijaju novu svrhu, ili, prirodno, kada se upotrebe za drugo dete.

“Svaki proizvod koji razvijem treba da ima potencijal za drugu svrhu nakon što njegova prvobitna uloga bude ispunjena. Pokušajte da razmišljate korak dalje prilikom svake kupovine. “Da li želim da kupim torbu za presvlačenje koju ćemo koristiti samo dve godine, ili da kupim onu koja će trajati 15? Šta je ekološki odgovorna odluka?“ Još jedna stvar je da, kada vam dosadi neki proizvod, uvek zapitate sebe “na koji način ga još mogu iskoristiti? “ ili “kome bi sada mogao koristiti?" – Osnivačica i kreativna direktorka, Linda Sätterström

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja