Elodie Details Nordic Nouveau A/W 2021

Elodie Details kolekcija jesen/zima predstavlja pokušaj teleporta jedan vek unazad, u vreme kada je Art Nouveau zaposeo Evropu svojim prepoznatljivim lepršavim linijama i prigušenim bojama.

Snežne šume i severnjača

Najnovija kolekcija prevela je ovaj prepoznatljivi stil na jezik sadašnjeg vremena. Glavni motiv je severna šuma, delikatna mahovina prekrivena prvim zimskim mrazevima i polarna svetlost koja osvetljava put detinjstvu. Paleta boja koketira sa toplom terakotom, mekim krem nijansama kao i nijansama tirkizne i zelene. 

Nostalgično ljubavno pismo

Nostalgija i klasika ključni su pojmovi oplemenjeni vunenim elementima i retro detaljima. Elodie predstavlja nekoliko novih verzija džakova za kolica kao i komplementarnih aksesoara za male glavice. 

Od torbi za pelene preko pokrivača i rukavica, kolekcija obiluje svim komadima koji su vam potrebni da dočekate novu sezonu sa stilom!

Topli džakovi za kolica 

Elodie džakovi za kolica su ultimativni zimski komad! Univerzalno su kompatibilni sa kolicima i nosiljkama svih proizvođača na tržištu. Ove sezone pojavljuje se nekoliko novih dezena izrađenih od recikliranih materijala, kao i novi model koji se lako transformiše u jastuk za sedenje što ga čini pogodnim za korišćenje tokom cele godine! 

Savremeni stil i pažnja usmerena na detalje čine Elodie džakove regularno najboljim na testu. 

Torbe za pelene dizajnirane po vašoj meri!

Ko kaže da torbe za pelene ne mogu biti i praktične i moderne? Elodie Details nove torbe dizajnirane su tako da budu korišćene kao jedna jedina omiljena torba - i za pelene i za sve ostalo! Ove torbe izgledaju i funkcionišu kao regularne torbe, torbe za posao, vikend torbe kao i torbe za teretanu. Sve funkcije u jednom proizvodu koji ćete voleti - a taj pristup i vama i kompaniji pomaže u smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu!

P.S. SVE torbe u sebi imaju podlogu za presvlačenje, pametne džepove i termo džep za uspravno držanje bočice i održavanje idealne temperature mleka. 

Moderna klasika

"Bila sam inspirisana neverovatnim dezenima i materijalima Art Nouveau pokreta i želela sam da ih “prenesem” u 21. vek kao modernu klasiku” 

— Linda Sätterström, Kreativni direktor i osnivačica brenda Elodie Details

USKORO!

Navijte svoje alarme i spremite se - Nordic Nouveau kolekcija stiže nam 9. septembra!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja