9 stvari koje su vam neophodne za prolećni raspust

Nije važno da li planirate putovanje sa porodicom tokom prolećnog raspusta ili se jednostavno pitate šta poneti na sledeći odmor kada vreme bude toplije, čuvamo vam leđa!

Kao roditelji koji su na teži način naučili šta treba, a šta ne treba spakovati za porodični odmor, ovde smo da sa vama podelimo svoje omiljene proizvode koji će svaki porodični odmor učiniti još prijatnijim.

Iako ćete se verovatno setiti da spakujete kupaće kostime i šešire, vrlo je lako zaboraviti da će možda padati kiša, da grickalice uvek moraju biti pri ruci, a koži izloženoj suncu će sigurno biti potrebna dodatna zaštita!

Kako bismo vam pomogli da maksimalno iskoristite odlazak u svoju sledeću avanturu, sa vama ćemo podeliti našu porodičnu listu neophodnih stvari za prolećne praznike + izbor proizvoda koji su provereni i pouzdani.

 

1. ELODIE DETAILS VANILLA WHITE ŠEŠIR

Sunce je napolju, a samim tim i mališani! Elodie Details šeširi za sunce su izrađeni od 100% Oeko-Tex sertifikovanog pamuka koji savršeno prijanja na njihove glavice.

Obod kod vrata je duži zarad dodatne zaštite. Sa njihovim brojnim mogućnostima možete podesiti veličinu i stil koji vama odgovara. Jedan šeširić za sunce - milion stilskih mogućnosti!

 

2. DONE BY DEER SEA FRIENDS SET KUTIJA ZA UŽINU, OKER/SIVO

Budite uvek spremni za pokret sa ove tri praktične kutijice za užinu različitih dimenzija. Ovaj set savršen je za hranu, grickalice, pa čak i bojice i druge sitnice koje možete poneti sa sobom gde god da krenete.

Meduza Jelly i kit Wally obožavaju avanture i rado će vas pratiti.

 

3. ELODIE DETAILS FOREST FLORA TERMOS

Izuzetan mali termos za male dečije ruke. Izrađen od ekološkog i nelomiljivog nerđajućeg čelika. Savršen da očuva temperaturu mleka ili tople čokolade.

Izrađen tako da savršeno stane u džep Elodie Details ranca.

 

4. ELODIE DETAILS MONOGRAM PRINT RANAC

Za moderne mališane i decu u predškolskom uzrastu koji su spremni za pokret. Savršeni za njihove prve male piknike ili za nošenje važnog medvedića do bakine kuće.

 

5. DONE BY DEER DREAMY DOTS YUMMY MINI SET ZA JELO, PLAVO

Dizajniran za mališane koji vole da ručkaju, ovaj set uključuje tanjir, činiju i mini času.  Zaobljene unutrašnje ivice olakšavaju uzimanje hrane.

 

6. HOUSE DOCTOR POKRIVAČ, LJUBIČASTI

Mekane deke su uvek popularne i korisne jer se mogu koristiti bilo gde u kući, posebno za stvaranje prijatne i tople atmosfere. Ovaj lepi House Doctor pokrivač je savršen dodatak za piknik, a možete ga koristiti i za letnje večeri na terasi.

 

7. DONE BY DEER JASTUK, PLAVO

Čupkavi i mekani jastučić, preslatkog dizajna sa pletenim prugama i safari životinjama u tkanini. Pretvara vaš krevet u kutak za čitanje, opuštanje i sanjarenje.

 

8. ELODIE DETAILS SOFT SHELL MONOGRAM PRINT TORBA

 

Moderno i funkcionalno - ovo je mnogo više od torbe za pelene. Sa svojim luksuznim izgledom, verujemo da ćete je koristiti u svim prilikama. Pogodna za vaše mališane, ali i za vas.

 

9. MERAKI LOSION ZA SUNČANJE, SPF 30, VODOOTPORNO

 

Zaštitite kožu od sunca sa ovom divnom kremom za sunce iz Merakija. SPF 30 krema za sunčanje sa visokom zaštitom deluje protiv UVA i UVB zraka. Krema za sunčanje sadrži 200 ml, vrlo je otporna na vodu i brzo se upija. Bez mirisa, mogu je koristiti i deca i odrsli. SPF 30 će zaštititi vašu kožu od sunčevih zraka i dati joj neophodnu vlagu.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja