MONDO Vodič kroz Oslo

Malina Boje Kragmann stoji iza Instagram naloga @malinakragmann, gde deli inspirativne trenutke iz svog porodičnog života kao majka devojčice Marley.

Zdravo Malina! Reci nam nešto o sebi!


Moje ime je Malina i živim u Oslu sa svojom malom porodicom - suprugom i našom devojčicom Marley koja je upravo napunila dve godine. Često putujemo, još od kad je imala 3 meseca, tako da nam je zaista važno da imamo dobra putna kolica koja funkcionišu za sve prilike i olakšavaju putovanje. Zato uvek koristim Elodie Mondo kolica.

Kada je najbolje vreme posetiti Oslo?


Proleće je divno vreme za posetu jer se pejzaž budi i sve cveta. Vreme je obično prijatno i blago, a broj turista je manji u poređenju s vrhuncem u toku letnje sezone. Takođe, vreme oko Božića je idealno jer je grad prelepo ukrašen božićnim svetlima što stvara svečanu i bajkovitu atmosferu. Karl Johans gate, glavna ulica u Oslu, obično je ukrašena zanosnim dekoracijama i sjajnim svetlima, čineći je savršenim mestom za šetnju tokom praznične sezone.

Reci nam svoje omiljene lokacije pogodne za kolica:


Doručak: Godt Brød je lanac pekara sa više lokacija u Oslu, poznat po organskim i sveže pečenim proizvodima, čineći ga odličnim mestom za obrok kojim započinjete dan.

Ručak: Holzweiler Platz se nalazi u novom i živopisnom delu Osla, poznatom kao Oslobukta. Definitivno najlepši ručak u gradu sa mnogo mesta napolju gde možete sedeti sa kolicima.

Pauza za kafu i igru: Sa više lokacija u Oslu, Java Espressobar je lanac koji se fokusira na pružanje visokokvalitetnih napitaka na bazi espresa. Omiljen je među onima koji cene dobru šoljicu kafe.

Omiljeni park ili igralište?


Park oko Kraljevske palate, poznat kao Slottsparken, popularno je zeleno područje u srcu Osla. Prelepo okruženje za šetnju, opuštanje i uživanje idealno kako za lokalce tako i za turiste. Park ima održavane travnjake, staze za šetnje i različite skulpture. Mi ga volimo i posećujemo svake nedelje!


Gde ideš u kupovinu?


Aker Brygge je oblast pored vode sa mnoštvo prodavnica, restorana i zabave. Poznata je po savremenoj arhitekturi i raznovrsnim prodavnicama mode i dizajna.

Neophodne stvari u kolicima i torbi za presvlačenje?


Nemam mnogo toga, ali uvek nosim grickalice, vodu, pelene i ubruse u rancu.

Koja je tvoja omiljena funkcija Elodie MONDO kolica?


Volim to što su Elodie Mondo kolica lagana, jednostavna i savršena za putovanja. Mogu ih brzo sklopiti u kompaktnu veličinu i poneti u avion kao ručni prtljag. Dosta putujemo, tako da nam je zaista važno da imamo dobra kolica koja funkcionišu u svim prilikama. I da ne pominjem, Marley spava kao mala beba u njima!

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja