Squiz 3 vrećice za hranu 90ML - Sophie la girafe

Šolje i vrećiće za hranu

1.990,00 RSD

Namenjeno deci 6M+.

Napunite i perite kroz otvor. Svaka vrećica može se koristiti oko pedeset puta. Liniju je kreirala babica i majka petoro dece.

Višekratne vrećice za hranu revolucija su u svetu hranjenja dece. Sa Squiz-om, prvim 100% europskim proizvođačem, roditelji širom sveta moći će sa uživanjem pakovati hranu za svoju decu. Squiz vrećica je praktična, ekološka, zdrava i štedi novac! Pogodna je za pire od povrća, jogurt, smoothie, kašice od voća i povrća...
Sa Squiz-om, nema više ambalažnog otpada! Jednostavna za punjenje, nošenje, pranje. Squiz čini decu, roditelje i našu planetu srećnijim! Kako biste produžili živonti vek svoje vrećice, preporučujemo ručno pranje četkom za flašice.


Dugotrajna i višekratna upotreba: veliki otvor za jednostavno punjenje i čišćenje - dvostruki zatvarač otporan je na 50 kg pritiska.
Praktična i jednostavna za korišćenje: Squiz je idealno rešenje za odlaganje hrane (hladnjak ili zamrzivač) i nošenje užine za decu: pire, jogurt, smoothie, kašica, itd.
Ekološka je i štedi novac: 1 Squiz se može ponovno koristiti 50 puta. Set od 3 zameniće 150 jednokratnih vrećica!
Napravljena je od pažljivo odabranog materijala: Švajcarski proizvod, 100% evropskog porekla, bez BPA, PVC i ftalata.
NAGRADJENA INOVACIJA: Squiz je predstavljen na televizijskim programima "Capital" i "Les Maternelles" i izabran je za "Best Innovation" Baby d'Or od strane posetilaca Salon Baby Expo u Parizu.

Preporučeni artikli

Proizvod je dodat u korpu.