Sophie la Girafe Il était une fois glodalica

Sophie la girafe glodalice

2.950,00 RSD

Sophie la girafe, bezbroj otkrića i aktivnosti za razvoj dečjih čula! Vid: tamne pege na telu Sophie la girafe pružaju vizualnu stimulaciju i čine je lako prepoznatljivom za bebu. Za kratko vreme će postati poznata i ohrabrujuća, omiljena igračkica. Sluh: Njen privlačan zvuk zabavlja bebu, podstiče čulo sluha i pomaže bebi da razume vezu uzroka i posledice. Ukus: Sophie la girafe je vrlo fleksibilna i ima puno delova za žvakanje (uši, rogovi, noge). Savršena je i umiruje zubobolje u periodu kada izrastaju zubići. Izrađena je od 100% prirodne gume i farbana prehrambenim bojama. Dodir: Sophie la girafe savršena je za bebine male ruke. Vrlo je lagana, a njene duge noge i vrat mesta su gde nejčešće hvataju dečije ručice. Ona je vrlo meka za dodir, baš kao i mamina koža :), pa budi i lepe emocije. Miris: Jedinstven, blag, puderast (sličan mirisu mamine kože) miris prirodne gume (iz stabla Hevea) čini Sophie la girafe vrlo posebnom i beba će je veoma lako pronaći (po mirisu) među svim ostalim igračkama. Uzrast: Za bebe od 3 meseca pa dok ne izrastu zubići. :) Održavanje: Čistiti vlažnim peškirom, ne potapati u vodu, ne sterilisati, ne otkuvavati. Napomena: Sophie la girafe So’Pure i Sophie la girafe Il était une fois glodalice se razlikuju samo po pakovanju i imaju malo drugačije flekice. :)

Desanka

15.07.2019.

Ne funkcionise Vam opcija za porucivanje. Popunila sam podatke vise puta i ne dobijam obavestenje da sam uspesno porucila proizvod. Ukoliko Vi vidite moju porudzbinu , molim Vas da me obavestite. Hvala

Vesna Popovic

19.07.2019.

U inbox sam Vam poslala moju adresu Porucila sam glodalicu Sophie la girafe.Medjutim niko mi nije potvrdio da li je poslata ili ne.Molim da mi posaljete naruceno sto pre.

Preporučeni artikli

Proizvod je dodat u korpu.