Nikel Hyaluron i Vitamin E Ulje Za Čišćenje Lica, 125 ml

Čišćenje

1.920,00 RSD

Hijaluron i E vitamin iz pšeničnih klica, ulje slatkog badema, devičanske masline, suncokreta, ricinusa i eterično ulje ruzmarina, za najnežnije čišćenje vaše kože. Temeljito uklanja nečistoće i šminku bez isušivanja. Jača zaštitni sloj kože i ima umirujuće dejstvo. Nije ga potrebno ispirati.

Prirodni sastav: Badem, Hijaluronska kiselina, Maslina, Ricinus, Ruzmarin, Vitamin E

TIPOVI I TEGOBE KOŽE: dehidrirana koža, suva koža

PRIMENA: Pre upotrebe nežno protresite ovo Ulje. Nanesite ga na dlan ruke, trljajte ga drugim dlanom dok se ne zagreje i tako toplo nanesite na lice i šminku oko očiju. Nežno masirajte. Potom na lice, pritiskom na sprej pumpicu, nanesite HYALURON+B VITAMIN Losion za čišćenje i toniranje. Nečistoću koju je ulje upilo odstranite blazinicom. Po potrebi, ponovite postupak.

REZULTAT: Čišćenje je saveznik lepe, zdrave i blistave kože. Samo jedno veče nepažnje može naštetiti našim porama koje se začepljuju i trepavicama koje slabe. Čista koža "diše" i spremna je za daljnju negu.

Savet za zdravlje i lepotu:

Ako je vaša koža jako suva, malo ovog prirodnog ulja možete naneti na čistu kožu lica, vrata i dekoltea pre nanošenja kreme. Možete ga koristiti i za masažu lica jer zbog svog sastava jača zaštitni sloj i elastičnost kože.

Preporučeni artikli

Proizvod je dodat u korpu.