Nikel Blagi Piling Maslina

Tretman

1.680,00 RSD

PAKOVANJE: 50 ml

Blagi piling s maslinom je nežan piling s mikročesticama koštica masline, pogodan i za najosetljiviju kožu. Odstranjuje mrtve ćelije i podstiče obnovu kože.

Andjelka

28.01.2018.

Piling predivno miriše, jako sam se suzdržavala da ga ne pojedem :) Poseduje jako jako sitne piling čestice koje se skoro i ne vide golim okom. Potrebna je veća količina kako bi se osetilo da radi ali radi, i definitivno sužava pore.

Dijana

28.01.2018.

Inače nisam ljubiteljka blagih pilinga, preferiram one sa krupnijim česticama ali moram priznati da ovaj pilling sa maslinom osveži kožu i ostavi je mekanom i blistavom.

Milijana P

28.01.2018.

Potpuno sam odusevljena ovim proizvodom.Kao neko ko obozava prizvode za negu moram reci da bolji piling nisam probala.Prvo su me odusevili sastojci,koji su potpuno prirodni,miris mi se veoma dopada,iako nije jak a tekstura mu je bas taman.Nije previse grub ali lepo radi posao.Cista 10.

Jana

28.01.2018.

Ovo je definitivno jedan od boljih pilinga za lice. Promene su brzo vidljive, što mi se posebno sviđa. Uspevam da očistim problematičnu T-zonu. Sve pohvale.

Iva

28.01.2018.

Ovaj piling je prava zlatna sredina! Ni grub, ni blag. Osećate da radi posao, skine sa kože tačno ono što treba i čini kožu glatkom i svežom :)

Preporučeni artikli

Proizvod je dodat u korpu.