Detox Maska Za Lice

Detox Maska Za Lice

Tretman

890,00 RSD
-1+
NOT_IN_STOCK
Detox maska za lice koristi se za detoksikaciju vašeg lica od toksina i nečistoća. Uspešno rešava problem sa aknama i mitiserima, čisti površinski sloj vaše kože i podstiče razvoj novih zdravijih ćelija. Detox maska za lice sastoji se od 3 prirodna sastojka za čišćenje vašeg lica, koji popravljanju tonus, teksturu i opšte stanje kože. Osnovni sastojci su: bentonit glina, zeolit i aktivni ugalj. Na ovaj način Vaša koža je blistava, glatka i besprekorna. Kako je osnova maski bentonit glina, one generalno mogu odgovarati svim tipovima kože. Bentonit glina predstavlja jedno od najmoćnijih sredstava za čišćenje i detoksikaciju. Molekuli bentonita imaju jak negativan naboj te privlače pozitivno naelektrisane jone toksina i bakterija iz blokiranih pora. Ova glina ima više od 50 različitih mineralnih elemenata, a naročito obiluje kalcijumom i magnezijumom kojisu veoma važni za regeneraciju kože. Dobro su poznata svojstva bentonita da absorbuje i uklanja toksine, teške metale, nečistoće i hemikalije. U zavisnosti od efekta koji želite da postignete, maske možete mešati vodom, ružinom vodicom, limunovim sokom ili nekim biljnim uljem: kokosovim, bademovim, maslinovim... Navedene su neke od prednosti rastvarača maski: Voda - preporučuje se osobama sa masnom i mešovitom kožom, sklonu aknama i pojačanim lučenjem sebuma.

Ružina vodica - preporučuje se osobama sa mešovitom kožom. Ovako rastvorena maska umiruje kožu, ublažava crvenilo, sužava kapilare, veoma dobro hidrira kožu i usporava njeno starenje i nastanak bora.

Med i limun sa vodom - preporučuje se osobama sa masnom i mešovitom kožom. Na ovaj način maska umanjuje vidljivost pora, vrlo uspešno se bori sa problematičnom kožom, omekšava je i čini je sjajnijom. Posvetljuje kožu i umanjuje vidljivost ožiljaka. Deluje protivupalno i hidratantno.

Kokosovo ulje - preporučuje se osobama sa suvom i osetljivom kožom. Maska pripremljena na ovaj način zaustavlja starenje kože i čini je sjajnom i blistavom. Deluje kao antioksidans i usporava starenje kože.

Bademovo ulje - preporučuje se osobama sa suvom i osetljivom kožom. Ovako rastvorena maska je odlična za ten kože, sadrži vitamine A i B, uklanja znakove starenja i obnavlja ćelije kože.

Maslinovo ulje - preporučuje se osobama sa suvom i osetljivom kožom. Maska pripremljena na ovakav način ima izrazito regenerativna svojstva za kožu. Koža postaje mekša, glatka, tonirana i zategnuta.

Preporučeni artikli

Proizvod je dodat u korpu.