Tvoje novo iskustvo

Poklon

Poklon

Poklon kartica može biti namenjena dragoj osobi, u iznosu koji odabereš: 3.000 rsd, 5.000 rsd ili 10.000 rsd, za kupovinu u našem shop-u. Nakon uplate, poklon kartica će biti aktivirana. Koristi je tako što u završnoj fazi kupovine kucaš kod kartice u rubriku "iskoristi bon". Potrebno je odmah iskoristiti poklonjeni iznos u punoj vrednosti jer se kod može uneti samo jednom.

Poklon Box ti daje mogućnost da pokloniš kutijicu koja će, kao iznenađenje, stići dragoj prijateljici na adresu.

Poklon
Bodovi

Bodovi

Kupovinom Box-a dobijaš personalizovanu kutijicu sa 4-5 originalnih ili tester proizvoda, kao i bodove lojalnosti, uz koje možeš ostvariti značajne popuste za kupovinu na puritybox.rs.

Kako se skupljaju bodovi: za aktivnu članarinu dobijaš 10 bodova, svaki potrošen evro u prodavnici podrazumeva jedan bod, za svaku predloženu prijateljicu koja kupi Box, dobijaš 50 bodova, za recenziju o bilo kom proizvodu iz mesečnog box-a, obezbeđuješ 5 novih bodova (recenzije za proizvode kupljene van box-a ne donose bodove).

Kako se koriste bodovi: za svakih minimalno 50 sakupljenih bodova, dobija se popust od 5 evra. Višak bodova ostaje sačuvan i na njega se dodaju novi.

Bodovi se ne prenose u narednu kalendarsku godinu, odnosno treba da se iskoriste najkasnije 31.12. tekuće godine.

Potrebno je samo pre završetka kupovine označiti opciju "iskoristi bodove" i sistem će sam obračunati popust.

Bodovi
Odaberi Box

Odaberi Box

Pronalaženje proizvoda za negu je komplikovano i oduzima mnogo vremena. Zato isprobaj box u kome dobijaš 4 ili 5 originalnih i tester proizvoda, poboljšaj svoju rutinu, neguj se zdravije. Biraj Classic, Kid ili Weekend.
Cena Kid i Classic Boxa je 2990 rsd, Weekend je uvećano izdanje Classic-a i cena je 3.900,00 rsd.

Sadržaj aktuelnog Box-a uvek možete pogledati u kategoriji PurityBox.

Troškovi poštarine urašunati su u cenu Box-a.

Proizvod je dodat u korpu.