Nikel Odstranjivač šminke s očiju

Nikel Odstranjivač šminke s očiju

Čišćenje

1.400,00 RSD
-1+
NOT_IN_STOCK
PAKOVANJE:100 ml Za najosetljivije područje vaše kože - oči. Nežno i delotvorno čisti šminku s očiju, bez peckanja i iritacija. Bogat BIO ružom koja hidrira i umiruje područje oko očiju i BIO ricinusom koji, uz čišćenje, hrani vaše trepavice i čini ih čvršćima. Za svežinu i potpunu čistoću bez iritacija! Prirodni sastav:Ricinus,Ruža PRIMENA:Pre upotrebe protresite bočicu kako bi se dvije faze spojile. Može se koristiti i više puta dnevno. REZULTAT:Potpuno uklonjena šminka, bez iritacije. Uklanja i vodootpornu šminku. Neguje i jača vaše trepavice. Savet za zdravlje i lepotu: Ne zaboravite da, nakon čišćenja lica i odstranjivanja šminke s očiju, na svoje lice i područje oko očiju nanesete Tonik Alpska ruža ili Energizirajući tonik i potom svoju omiljenu kremu.
Andjelka

28.01.2018.

E Ovo jE pravi 2 u 1 proizvod. Ne samo sto efikasno uklanja sminku sa ociju vec i mozete da preskocite serum za trepavice u vasoj nocnoj rutini.

Jelena

28.01.2018.

Izuzetno je skinuo lajner i maskaru, nezan i prijatan. Ne iritira oci

Dijana

28.01.2018.

Dopada mi se što odstranjivač nije agresivan već blag na očima, kao i što sadrži ricinus. Meni uspeva da otkloni svu šminku sa očiju, pohvale.

Preporučeni artikli

Proizvod je dodat u korpu.