Pokloni za bebu broj 2

Ako ste ostali bez keca u rukavu kada je darivanje u pitanju, kod nas ćete pronaći mnoštvo ideja za poklon ako vaši najbolji prijatelji ili članovi porodice očekuju još jednu prinovu.

Stvari stoje drugačije kada neko očekuje drugu bebu. Budući roditelji uglavnom već imaju puno opreme, igračaka i odeće za novorođenčad. Međutim, postoji par stvari koje će im ipak zatrebati - nova kolevka, više peškira i/ili dodatna kozmetika za osetljivu kožu bebe. Takođe, nije isključeno da će poželeti da kupe sve novo, iako već pri ruci imaju većinu neophodnih stvari. Ovde vi nastupate!

Treba vam ideja za neuobičajen poklon koji bi se dopao vašim prijateljima? Mogli biste:

  • Da se ponudite da pričuvate starije dete dok se mama ne vrati iz porodilišta
  • Da organizujete večeru uz opuštajuću muziku
  • Da donirate novac u humanitarne svrhe u njihovo ime

Ako ipak želite specijalan poklon, ostanite uz nas. Zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje!

Odgovarajući pokloni za drugu bebu

Naši omiljeni brendovi svakodnevno lansiraju inovativne proizvode za roditelje koji žele da žive život punim plućima. Od glodalica do muzičkih igračaka, svi oni mogu figurativno i doslovno spasiti dan. Ispod su ideje za poklone koje će drugi krug roditeljstva učiniti još zabavnijim, efikasnijim i prijatnijim. Nemojte misliti da smo zaboravili na mali znak pažnje i za mamu. :)

 

ELODIE DETAILS PAMUČNE PELENE

Elodie Details neprestano radi na tome da što više proizvoda bude OEKO-TEX sertifikovano i koriste GOTS sertifikovani pamuk kad god je to moguće. Njihovi proizvodi su visokog kvaliteta koje možete ostaviti mlađoj braći i sestrama, porodici ili prijateljima. 

ELODIE DETAILS MONDO KOLICA

Ova odlično dizajnirana kolica nude sve što vam je potrebno za kretanje po gradu ili putovanje svetom. Jedinstven izgled, izuzetna udobnost za vožnju, dodatni prostor za skladištenje i pametna rešenja koja će vaše avanture učiniti jednostavnijim i ugodnijim. Odaberite svoj lični stil i iskusite kolica koja pružaju sjajan osećaj, a isto tako i izgledaju.

ELODIE DETAILS TORBA ZA PRESVLAČENJE

Moderno i funkcionalno - ovo je mnogo više od torbe za pelene. Sa svojim luksuznim izgledom, verujemo da ćete je koristiti u svim prilikama. Pogodna za mališane, ali i za mamu. 

SOPHIE LA GIRAFE GLODALICA

Sve bebe moraju imati Sophie. Ova čudesna glodalica od 100% prirodne gume, omiljena je u svetu već punih 60 godina. Njen zadatak je da stimuliše razvoj svih pet bebinih čula od samog rođenja i olakša tegobe tokom izrastanja zubića. Sophie zadovoljava sve najstrože kriterijume sigurnosti u zemljama u kojima se prodaje.

MJÖLK

Premium donji i spavaći veš od čistog organskog pamuka, namenjen bebama, deci i predškolcima, pravljen za mame i tate koji ne prave kompromise za svoje mališane.

DONE BY DEER MAZILICA

Plišani i mekani prijatelji će svojim veselim licima izmamiti osmehe i ljubav naše dece. Done by Deer je namenjen porodicama koje veruju da su život sa decom i predivan dizajn savršena kombinacija. Svi proizvodi su 100% „prijateljski“ i naravno, temeljno testirani.

 

 

MRS MIGHETTO BABY POSTELJINA, NEŽNO BELO

Voda se pomešala sa bojama. Ideje su postale stvarnost. Skice su poprimile jasnije oblike. Ilustracije su postale uramljene slike. Voljeni likovi su dobili imena i magične karakteristike. Reč je krenula u akciju... I tako je stvoren brend Mrs Mighetto.

ELODIE DETAILS NESESER

Zip&Go je savršen izbor za moderne roditelje koji vode život ubrzanim tempom. Držite ga na svom stolu za presvlačenje kod kuće, uz odgovarajuću količinu pelena, maramica, krema i pudera. Kada je vreme za polazak, samo ga zakopčajte i spremni ste.

ELODIE DETAILS BAMBOO CUCLA

Upoznajte sledeću generaciju održivih cucli. Cucle su obično jedne od najdragocenijih zanimacija svakom detetu. One su stalni pratioci mnogih beba i roditelja u prvim godinama, jer mogu smiriti novorođenče i pružiti mu osećaj sigurnosti.

Odlučili smo da u ponudu uvrstimo dva modela kako bismo usrećili sve bebe. Nova verzija cucle je od prirodne gume zvane lateks, i ona dolazi u simetričnom, kružnom obliku. Kao alternativu zadržali smo svoju originalnu silikonsku cuclu ortodontskog oblika koju mališani naprosto obožavaju.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja