Elodie Details SS/21 Max in the Meadow

Nekada davno...

„Nekada davno, na livadi u blizini vaše kuće, živeo je heroj po imenu Maks, i bio je miš.''

Tako započinje priča o šumskom mišu Maksu, heroju nove Elodie kolekcije SS/21. On živi sa svojim prijateljima ispod trave velike livade na ivici šume. Tu su i bele rade, kapljice rose i sase boje breskve. Ova kolekcija je ljubavno pismo laganim letnjim danima u kojima možete da spazite šumskog miša u njegovim velikim malim avanturama.

Takva je veza između dece i miševa

Upoznajte naše preslatke nove dezene: Meadow Blossom, Tender Blue Dew i Forest Mouse Max. Paleta boja je nežna i prozračna, sa primesama ćilibara, tople vanile i maglovitog žada. Kolekcija sadrži potpuno nove materijale koje nazivamo alkantarom, odnosno veganskim antilopom, Anglaise vez i srebro.

Poklon od nas

Zabavnu i razigranu priču o avanturama miša Max-a možete pročitati na linku.

Prelepe portikle za bebe

Ove sezone portikle za vašu malu izjelicu dolaze u raznim preslatkim dezenima. Sa svojim Oeko-Tek sertifikovanim materijalom koji se brzo suši, savršeno glatkim prijanjanjem i slatkim detaljima, one čine savršen spoj dizajna i funkcionalnosti. Samo je isperite ili obrišite nakon svake upotrebe i osušiće se za nekoliko minuta, spremna za ponovnu upotrebu.

Elodie klasika

U našoj novoj kolekciji predstavljamo sedam novih klipsi za cuclu sa odgovarajućim cuclama. Naše visokokvalitetne klipse su od suštinskog značaja kako bi cucla vaše bebe ostala čista, osiguravajući da ne pada na pod i da se nikada ne izgubi.

Ručno crtani printovi

Od većih šara do finijih detalja - sve je dizajniramo sa velikom pažnjom. Osnivačica Linda Sätterström je naša direktorka i, zajedno sa našim timom, sve je oslikala ručno i pažljivo je dizajnirala svaki detalj kako bi stvorila ovu kolekciju.

Dolazi uskoro

Ova kolekcija lansira se 28. januara - prijavite se na naš newsletter i prvi saznajte o novim kolekcijama i ekskluzivnim ponudama.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja