Najbolji pokloni za jednogodišnjaka

Sa svojim umovima i telima koji idu punom parom, jednogodišnjaci vole igračke koje im pomažu da istražuju i razumeju svet oko sebe. Od klasičnih knjiga do inovativnih kocki i sjajnih igračaka, imamo savršene ideje za najbolji poklon ikada.

Prvi rođendani su jedna od najposebnijih prekretnica i lepo je kada dete na poklon dobije ne samo smislene i zabavne, već i svrsishodne poklone. Bebe starosti od oko 12 meseci iz dana u dan postaju sve više zainteresovane za sve što se dešava oko njih.

Iako su mnogi mališani već naučili da stoje ili čak hodaju, drugi možda i dalje rade na svojoj osnovnoj snazi i savladavaju sedenje i puzanje. Bez obzira na fizičku snagu, sada su spremni za igračke koje mogu držati i istovremeno istraživati. Muzičke igračke, igračke za kupanje, kao i one za razvijanje motoričkih sposobnosti, pomažu detetu da stekne nova iskustva i bude kreativno.

Kocke i puzle raznih oblika su takođe odličan način da mališani rade na koordinaciji svojih pokreta i vizualizacije. Ove igračke su takođe jako korisne za učenje novih reči i pojmova. Pronalazeći kocke jarkih boja koje su, pritom, jednostavne za držanje malenim rukama, mališani će lakše naučiti da identifikuju oblike i boje.

Aktivne teretane i podloge za igru su takođe dobar izbor. Umesto da jednostavno dođu do igračaka koje su svuda po podu, jednogodišnjaci mogu da grabe, vuku i stvaraju puuuno buke (što je njihova omiljena aktivnost) uz pomoć igračaka okačenih na teretanu, ali će morati da se potrude kako bi ih dohvatili. To takođe znači da postoji veća verovatnoća da će dete zaista detaljno proučiti teretanu za igru, a roditelji će napokon dobiti malo vremena za sebe. Ako nas pitate, to se zove win-win!

 

Preporuke:

Sophie la Girafe Fresh Touch avion

Sa svojim pesmama, svetlima i različitim režimima sviranja, Sophie avion će brzo postati bebina omiljena igračka!

Dva načina igranja:

  • Statično: Sedeći, beba može uživati u svom avionu dok sluša pesme i uživa u treperećim svetlima.
  • Dinamično: Beba razvija svoje motoričke sposobnosti prateći avion okolo. Prati svetla i pesme.

Sophie la Girafe Fresh Touch Magic Pop voz

Sophie la Girafe magic voz će ohrabriti bebu da peva, igra i da nauči da broji. 

Interaktivan i multifunkcionalan, Magik Pop voz nudi 4 načina igranja koji omogućavaju bebi da razvije svoju stabilnost, motoriku, koordinaciju, da razume da svaki uzrok ima posledicu i da nauči da broji, a sve to uz puno zabave. 

Done by Deer Okrugla podloga za igranje

Mekana podloga za igranje sa sleepy prijateljima je idealna za vreme igranja i odlična je podloga za aktivne gimnastike za mališane.,

Done by Deer Aktivna gimnastika, sivo

Klasična activity gym je razvijena i sada može da stoji samostalno bilo gde. Podesiva je u zavisnosti koliko široko ili visoko želite da je postavite i na koje mesto.

Dodirni Croco i on će pucketati, stisni Nozo i on će ispustiti zanimljive zvukove, pogledaj se u ogledalo i videćeš slatku bebu. Sve igračke savršeno stimulišu dečja čula.

 

Done by Deer Multi Color kocke za slaganje

Pridružite se Deer prijateljima dok se igraju. Složite kocke visoko i srušite ih, sakrijte sitnice unutra i zabavite se dok učite brojeve i računate, pročitajte priče i upoznajte sedam Deer prijatelja.

Done by Deer Multi color Peg puzle

Drvene puzzle sa sedam komada slagalice podržaće razvoj motoričkih sposobnosti vašeg mališana. To će pomoći u razvoju logičkog razmišljanja i rešavanja problema.

Mali prsti mogu shvatiti komade slagalice i pomoći Deer prijateljima da se vrate na svoje mesto.

Sophie la Girafe 2 kocke 2 lopte

Prvo pakovanje u kome su lopte i kocke pakovane zajedno. Idealne su za stimulaciju stiska! 

Stimulišu razvoj čula dodira, motoričkih aktivnosti... Beba otkriva na svakoj kocki i loptama različite reljefne oblike dragih životinja.

Jače boje će stimulisati čulo vida. Lagane su i praktične za držanje. Bojene su prehrambenim bojama koje su bezbedne i u slučajevima kada ih beba gricka umesto glodalice.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja