Ovo je moja žurka!

Najbolji prijatelji i radost su najvažniji faktori za svaku uspešnu žurku. Verujte nam na reč!

Napravite zabavu koju će svi pamtiti uz ovih par fantastičnih saveta.

Soba za igru

Kombinujte prelepe boje i različite oblike sa puno ukrasa kako biste slavljenički sto učinili što zabavnijim i ugodnijim za sve te važne zvanice. 

Baš vaša torta

Da, možda će biti pomalo nesavršena i možda neće svaki detalj biti na svom mestu kao kad profesionalci to urade, ali dva najvažnija sastojka za svaku tortu su ljubav i osmeh. I baš to je čini savršenom. 

Ko je ko?

Svaki gost je podjednako važan i to svaki pravi domaćin zna! Napravite kartice za svakog malog gosta. Možete odabrati omiljene drugare, odštampati ih, iseći i ispisati imena. 

Centar pažnje

Napravite sopstvenu dekoraciju koja će biti u centru pažnje. Možete koristiti razne tanjire, raznobojne i ukusne kolače, mafine ili neke druge grickalice. Neodoljive Done by Deer čaše, tanjiri i činije su nešto u čemu će svaki gost uživati. 

Svaki dan može biti rođendan

Novo Done by Deer silikonsko posuđe će od svake trpeze napraviti prazničnu atmosferu. Vesele boje i dragi prijatelji su tu da sliku učine potpunom. 

Pokloni, pokloni, pokloni

Pokloni su jedan od od razloga zašto toooliko volimo rođendane, zar ne? Done by Deer plišane igračke su savršen poklon kako za devojčice, tako i za dečake. Dobiti za rođendan novog najboljeg drugara, pa ima li šta lepše?

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja