Zimska beba

Dolazak bebe u porodicu je za roditelje najveća sreća. Ljubav prema malom i nežnom  smotuljku svake sekunde biva snažnija, ali ona sa sobom nosi i mnogo strepnje i brige.

Posebno je interesantno kako se briga roditelja razlikuje u zavisnosti od godišnjih doba, pogotovo kada je reč o roditeljima kojima je to bepče prvo.

Zimske bebe često nemaju priliku da provode mnogo vremena napolju, što zbog zaista nepovoljnih uslova, što zbog istinske roditeljske brige da bebama boravak napolju u zimskim i hladnim danima ne odgovara. Ali, prava istina je da većina beba najlepše spava napolju, utopljena i ušuškana, kada im samo nosić viri.

Bez obzira da li su roditelji već imali iskustvo sa bebom koja je stigla u kasnu jesen ili na zimu, uvek će postojati doza opreza i nesigurnosti da li joj je dovoljno toplo i ugodno, i tako je sa svakom novom bebom (govorim iz iskustva).

Nikada nije dovoljno ćebića, benkica, jaknica, kapica i navlaka za kolica koji će (svima) pružiti bezbrižnih par sati kada su temperature niske, ili kada je reč o boravku na snegu. Srećom, postoje brendovi koji se bave tim pitanjem i, na radost roditelja, omogućavaju bezbrižnije trenutke svima.

Susret sa Elodie Details kao brendom desio se pre par godina, kada je starije dete, sada već prava devojčica, bila beba. Kroz godine se odnos prema njemu razvijao u pravcu iskrenog poverenja jednog kupca i korisnika prema proizvođaču i njegovim proizvodima. Pored toga što Elodie Details mnogo pažnje poklanja estetici i vizuelnom momentu, kvalitet njihovih proizvoda je na zavidnom nivou, i vrlo je jasno da tim koji se nalazi iza svake nove kolekcije vredno radi i osluškuje potrebe mališana i njihovih roditelja.

Posebno mesto u ovom slučaju zauzima zimski džak za kolica, koji iz sezone u sezonu oduševljava. Uviđamo da Elodie zadržava ono najbolje iz basic varijante zimskog džaka, ali unosi novine koje uvek poboljšavaju celokupni utisak i čine da iskustvo korišćenja bude pozitivno, i to ne samo godinu dana, već mnogo, mnogo duže.

Bez obzira što je džak za kolica sezonski proizvod, u njega zaista vredi uložiti, a u nastavku ćemo videti i zbog čega.


U Elodie kompaniji pitanje kvaliteta proizvoda je primarno, ali i sama funkcionalnost istog je izuzetno važna. Upravo na primeru zimskog džaka možemo videti da se proizvod može koristiti od rođenja do treće godine, odnosno dokle god je dete zainteresovano da boravi u kolicima (ili na sankama) pa makar to bile i kratke relacije. To ujedno znači i da ćete biti mirni narednih par sezona.

Pametnim i jednostavnim rešenjima rešili su "problem uzrasta" tako da džak odgovara većini kolica sa sportskim sedištem ili sa kolevkom za bebu.

Uz samo par kopči, ovaj izuzetno kvalitetan i čvrst zimski džak se može prilagoditi tako da bebi ili malo starijem detetu sve bude po volji (roditelji znaju koliko je to važno).

U slučaju da vam gornji deo džaka nije potreban, uvek ga lako možete skinuti i odložiti do sledeće upotrebe, a čini mi se da se upravo ovim i produžava "rok" upotrebe. Sve navedeno je ujedno i odgovor na pitanja funkcionalnosti i isplativosti proizvoda.

Prvi susret sa proizvodom otkriće da kompanija Elodie vodi računa o materijalima koje upotrebljava za svoje proizvode i da se neprestano usavršava na tom polju. Zato možemo da primetimo da sve češće koriste reciklirane materijale. Najnoviji džakovi za kolica su spolja napravljeni od 50% poliamida, 50% recikliranog poliamida,  postava je 100% poliester, krzno: 100% poliester, a punjenje: 100% reciklirani poliester. Materijal je takav da ne propušta ni vodu, ni vetar, pa ni sneg.
Jedini problem je dezen, ne zna se koji je lepši, a jasno je da je svakom posvećeno mnogo pažnje, jer su neki motivi čak i ručno oslikani.


Džak vam stiže u stilizovanoj vreći, u kojoj ga po potrebi možete i odložiti.

Uz Elodie Details džak za kolica strepnja da je bebi hladno će iščiliti, i zbog toga vam jedino preostaje da u potpunosti uživate u zimskoj čaroliji.  I ne zaboravite da uživate na snegu, baš kao nekada.

 

Autor: Vanja Bjelica

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja