Tiny tropics: Dodajte tropsku notu u dečji enterijer!

Zavirite u divljinu i osetite lepotu prirode! Bujno zelenilo sa neodoljivim zlatnim detaljima nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Nova Done by Deer kolekcija - Tiny tropics dizajnirana je s ljubavlju za sve male avanturiste. Obilje zelenog lišća savršeno upotpunjuje i odgovara nordijskom stilu.

Uz društvo Deer prijatelja, najmlađi će radoznalo istraživati divljinu. Bilo da je vreme za spavanje, lagane obroke ili igru, očekuje vas puno zabave i avantura.

Tropski elementi će inspirisati mališane da istraže svet oko sebe, što će savršeno podstaknuti razvoj njihovih čula.

Da li ste spremni da zajedno uplovimo u ovu avanturu i istražimo neodoljive tropske krajeve?

Dodajte tropsku notu u dečji enterijer sa mekim i razigranim tonovima zelene boje koji se savršeno slažu sa nordijskim stilom.

Set bebi bodića

Upustite se u divlju avanturu sa setom bebi bodića. Veliko zeleno lišće i crno-beli Deer prijatelji savršeno dekorišu ove slatke bodiće sa kratkim rukavima.

Gnezdašce

Veliko zeleno lišće umotaće vaše mališane stvarajući udobno i mekano gnezdo.

Udobno gnezdašce je savršeno za njihove prve snove kada prelaze iz maminog stomaka na krevetac ili kolica, jer poznato okruženje stvara osećaj sigurnosti.

 

Set za jelo

Deer prijatelji Raffi, Croco, Ozzo i Elphee vire iza zelenog lišća, potpuno spremni da vašim mališanima svaki obrok učine zabavnim.

Komplet Tiny tropics sadrži tanjir, činiju, kašiku, šolju i neklizajuću silikonsku podlogu poput lista – što ovaj set čini odličnim izborom za prve obroke.

Activity gym & podloga za igranje

Activity gym će pružiti vašim mališanima puno stimulativnih funkcija i zabave sa Deer prijateljima. Dobitnik nagrade Red Dot Design Award 2016 je dizajniran sa divnim tropskim, zelenim listovima i novim karakteristikama, uključujući i mekanu podlogu za igranje od prošivenog lišća.

Activity gym je samostojeća, fleksibilna i ima lako podesivu širinu i visinu kako bi pomogla vašoj bebi da dođe do igračaka. Koristite je na podu, krevetu ili u ogradici za bebe. Igrajte se iz udobnog gnezda, kada se presvlačite ili kada ste u pokretu. Lako se sklapa, pa je zgodno i za putovanja.

Uključuje pet aktivnosti sa zvečkama, ogledalima, zvukovima gužvanja, dodacima, stimulativnim oblicima i teksturama. Tri igračke, Raffi, Croco i ogledalo u obliku lista, lako se mogu pomerati između 17 tačaka na luku ili se mogu prikačiti na podlogu za igru sa vrpcama koje se nalaze na igračkama.

Okrugla podloga se može koristiti samostalno, lako se sklapa i ima zgodnu ručku za nošenje.

Portikla i glodalica gift box

Kada krenu zubići, ova zvečka će umiriti desni i stimulisati vizuelna, oralna i taktilna čula. Slatki zvuk zveckanja će probuditi znatiželju i zabaviti vase mališane.

Portikla sa vodootpornom postavom će održati vašu bebu suvom.

Tiny toys gift box

Tropski elementi i Deer prijatelji omogućiće vašim mališanima dobru zabavu i pravilan razvoj dok znatiželjno istražuju svet oko sebe. Dobitnik nagrade Red Dot Design Award 2018 sa tropskim listovima i zelenim bojama pružiće vašim mališanima mnogo zabave.

U periodu od drugog do četvrtog meseca, pokreti kod beba su iznenadni i kontrolisani samo refleksima. Tiny zvečka Croco je prilagođena čak i najmanjoj dečijoj ruci, a najlaganijim pomeranjem, mekana Croco zvečka stvara zvuk koji izazva znatiželju kod bebe i stimuliše reflekse.

Dete u uzrastu od tri do pet meseci rado istražuje i sa zainteresovanošću će žvakati Tiny glodalicu. Tekstura i boja Deer prijatelja i zvuk koji zvečka pruža će stimulisati bebina čula vida, sluha i dodira.

U periodu od četiri do šest meseci će početi da istražuje i to obema rukama. Tiny kanap Antee ima ručku koja je zgodna za dečju šaku i lako se drži. Druga ruka će se zabaviti istražujući teksturu kanapa. Različiti materijali i zvuk unutar slatke Antee će stimulisati bebina čula i probuditi malog istraživača u svakom detetu.

Tiny tropics kolekcija nudi nekoliko poklon setova koji mogu biti savršen poklon za najmlađe. 

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja