Savršen poklon za svaku trudnicu i mamu

Imate u svom okruženju divnu mamu (ili buduću mamu) koju želite da obradujete i pokažete joj koliko je volite? Odlično, na pravom ste mestu!

Pripremili smo za vas predloge poklona koji će sigurno oduševiti svaku trudnicu i mamu, a vi ćete biti sigurni da ste poklonili nešto lepo, korisno i kvalitetno.

Biti mama često podrazumeva da su vaše želje uvek na poslednjem mestu. Pojesti obrok u miru, provesti celo popodne uz knjigu, izdvojiti veče za sebe i negu svog tela - samo su neke od aktivnosti koje se mnogim mamama čine kao daleki san. Ako ste mama, onda znate o čemu pričamo.

Zato ovaj tekst posvećujemo prirodnim i organskim proizvodima koji su veoma korisni i bezbedni za trudnoću ili postporođajni period. Svaka superheroj mama će znati da ceni kvalitet i blagodeti ovih divnih tekstura i mirisa.

Upravo zato što mame često zaboravljaju na sebe, odabirom ovakvih poklona poručićete im da i one zaslužuju malo vremena koje će posvetiti sebi i svom telu.

Trudnoća je sama po sebi jedan od najosetljivijih perioda za svaku ženu. Sve buduće mame imaju nedoumice u vezi sa proizvodima koji su bezbedni za trudnoću ili nakon iste. Za negu kože i kose verovatno ste već čuli da se najviše preporučuju proizvodi na prirodnoj bazi.

Nikel HYALURON I VITAMINI setovi

Usled velikih hormonskih promena u trudnoći, mnoge buduće mame imaju problem sa veoma osetljivom kožom. Zbog dobijanja dodatnih kilograma i istezanja kože na stomaku, koža počinje da se isušuje, gubi elastičnost i puca. Trudnoća je osetljiv period za svaku ženu i zato je važno da se ne izlažete riziku i ne pokušavate da eksperimentišete sa preparatima. Hijaluronska kiselina je bezbedan i siguran način da hidrirate svoju kožu i da joj vratite elastičnost. Upravo zato, ovi Nikel setovi za dan i noć će oduševiti svaku buduću mamu!

Nikel Ružin maslac

Ružin maslac namenjen je suvoj i osetljivoj koži tela. Božanstvena tekstura koja se topi pod prstima, bez parabena, parafina i mineralnih ulja. Sadrži kakao maslac koji poboljšava elastičnost kože, a tu su i drugi 100% prirodni aktivni sastojci za blistav sjaj i svilenkasti osećaj na vašoj koži – ulje divlje ruže, badema, suncokreta, jojobe, avokada, kao i vitamin E, koji štite, podmlađuju i učvršćuju kožu. Nikel Ružin maslac je odličan izbor za bezbednu negu grudi i bradavica tokom i nakon trudnoće.

Nikel mleko i ulje protiv strija

Pojedina pitanja u vezi sa strijama nikad neće izgubiti na aktuelnosti – šta je uzrok njihovog pojavljivanja, zašto ih neke žene dobiju u trudnoći, a neke ne, i slično. Postoji puno načina da ovaj problem svedete na minimum. Između preskupih laserskih tretmana i prirodnih načina da se vaša koža regeneriše, mi ćemo uvek radije izabrati drugo rešenje. I nismo jedini u tome, mnoge poznate mame takođe preferiraju prirodna ulja i mleka za telo koja smanjuju strije i povećavaju elastičnost kože.

Slatko bademovo ulje je najčešće korišćeno ulje u formulacijama za negu kože, odlično umiruje kožu i regeneriše i obnavlja ćelije. Probajte Nikel ulje protiv strija koji predstavlja koncentrat najfinijih biljnih ulja, esencija i vitamina i koji je 100% prirodan i bez konzervansa. Nikel ulje protiv strija daje vašoj koži elastičnost i tonus, a sadrži badem, jojobu, lešnik, mandarinu, slatku narandžu, vitamin E.

Sa druge strane, ukoliko ste više ljubitelj teksture koju ima mleko za telo, ne brinite, i za to postoji rešenje. Ustalom, niste jedini i mnoge dame sa zadovoljstvom koriste mleko protiv strija. Možete probati Nikel mleko protiv strija s pšeničnim klicama. Ugodno mleko svilene teksture koje daje koži elastičnost i tonus, odlično je za vreme trudnoće i nakon porođaja. Sadrži badem, karite maslac, mandarinu, slatku narandžu.

Nikel proizvodi protiv celulita

Celulit - jedna od najvećih boljki svih žena, ne samo mama i trudnica. Celulit je želatinozna naslaga sastavljena od masnoće, vode i otpadnih produkata koji su se nataložili u natečenim, nepokretnim džepovima neposredno ispod kože. Oni deluju poput sunđera koja može da upije veliku količinu vode, pa celulit karakteriše hronični edem (nakupljanje tečnosti). Zbog različitih stadijuma celulita, Nikel proizvodi koji se nanose na kožu su različitog sastava.

Za jaki celulit

Koncentrat protiv celulita - izvanredno delotvorna koncentrovana hidratantna krema predivnog mirisa! Uz redukciju celulita, čuva vene i kapilare i štiti ih od pucanja.

Za blagi celulit

Anticelulitno ulje s grejpom - utrljavanje ovog ulja na bedra i ostale zahvaćene regije sprečava nastanak celulita i ublažava već postojeće promene.

Za celulit i oblikovanje

Bršljan ulje - uz redukciju celulita, deluje i na smanjenje potkožnih masnih ćelija! Podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži i vidljivo jača njenu čvrstoću.

Anticelulitni gel s bršljanom - ako više volite laganu svežinu gela, umesto Bršljan ulja za oblikovanje tela i redukciju celulita koristite ovaj efikasni proizvod. Za maksimalno dejstvo na kožu prvo nanesite Bršljan ulje, a zatim na njega Anticelulitni gel s bršljanom.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja