Ko je, ko je... Mila Vujisić?

Mila Vujisić je odlično shvatila svrhu Instagrama i iskoristila ga u najbolje svrhe. Neprocenjive trenutke sa svojom porodicom, ali i preukusne poslastice, rado deli sa svojim pratiocima, a za uzvrat dobija bezuslovnu podršku mnogih mama, pa tako i našu. Zbog toga što nas svakodnevno inspiriše, odlučili smo da malo bolje upoznamo Milu.

Ko je Mila Vujisić?

Na prvom mestu - mama petogodišnjeg Maksima i četovormesečne Mone. Neko ko je "menadžer kuće i ko drži porodicu na okupu" (sto bi moj muž rekao:)). Brinem se o njima i pokušavam na sve moguće i nemoguće načine da odgovorim na potrebe svakog člana ponaosob. 

Inspiraciju pronalaziš u...?

U porodici, za sve u životu. Oni su glavni pokretač svega i kada tu nešto nije u redu, nisam ni ja...

Reci nam malo više o svojoj porodici.

Svako ima svoju ulogu. Muž - služi kao kišobran za sve nas. Tu je da nas pogura, podrži i učini sve da ništa loše ne priđe nama, u svakom smislu. Maksim - dežurni emotivac, pored kog bi i zid zaplakao. Tu je da nas nasmeje, ponekad malo iznervira, ali na prvom mestu, da nas sve nesvesno uči šta je prava ljubav i koliko je važno da smo svi na okupu. Mona - centar svačije pažnje, svakodnevni nosilac titule miss osmeha. :)

Uloga majke je posebna zbog...?

Mogućnosti da pružim i primim bezuslovnu ljubav.

Opiši jedan vaš savršen porodični dan.

Svaki dan je savršen kada smo svi na okupu. Ulazimo u životnu fazu gde, zbog posla, suprug i ja često putujemo i samim tim više nego ikada cenimo vreme koje provedemo zajedno. Tako da ne postoji savršeni šablon koji bi pokazao kako bi savršen dan izgledao, bitno je samo da smo svi zajedno. 


Elodie Details Petite Botanic Bonita mazilica, Sophie la girafe glodalica

Za više inspiracije, zapratite Milu na Instagramu @milas_homemade

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja