Get the look – izdanje proleće / leto

Proleće je stiglo, a mi smo i više nego spremni da odložimo zimsku opremu i zamenimo je laganim, prozračnim komadima. Hajde da dobijemo inspraciju za toplije dane koji dolaze uz pomoć gomile predivnih ideja za vas i mini vas.

 

Dani teksasa

Nikada ne možete pogrešiti sa osvežavajućim vajbom 90-ih, koji kombinuje nijanse plave i isprane bele boje. Moderan šešir za sunce i odgovarajuća kolica će zaštititi vašeg mališana od štetnih sunčevih zraka. Za završnicu, obucite ležernu oversized košulju i vintage farmerke koje će upotpuniti savršenu unisex kombinaciju.

 

Opuštena romansa

Nagoveštaji zagasite terakota boje, vanile i cvetnih printova stvaraju božanstveno lagan i romantičan stil. Uskladite svoju i bebinu garderobu, i dodajte tamno zelenu nijansu za kontrastni preokret, balansirajući između slatkog i odvažnog.

Burned Clay Bamboo cucla, Burned Clay drvena klipsaMeadow Blossom šešir, Meadow Blossom neseser, Rebel Green podloga za kolica, Mondo Rebel Green kolica

 

Lepota koja cveta

Ovaj izgled nas navodi na čežnju za bezbrižnim letnjim danima i igrom izvan kuće. Ukombinujte naš Meadow Blossom print sa vezenim detaljima za opušteni šik stajling i upotpunite izgled torbom za presvlačenje boje kestena.

Embroidery Anglaise baby šeširić, Lily White Bamboo cucla, Meadow Blossom Bamboo muslin pelena, Mondo Meadow Blossom kolica, Meadow Blossom podloga za kolica

 

Grafički akcenti

Sa pažljivo odabranim detaljima, ovaj potcenjeni izgled postaje odvažan i u trendu. Stvorite kombinaciju mešanjem kontrastnih nijansi crne i bele sa elementima poput našeg Monogram pokrivača i Soft Shell torbe za presvlačenje. Dodajte i neku suptilnu boju kako bi sve oživelo uz mazilicu i zlatne minđuše.

Alcantara mazilicaLily White Bamboo cucla, Stone Silver klipsa za cucle, Monogram mekani pamučni pokrivač, Soft Shell Grande Black torba

 

Razigrani dezeni

Ovaj stil je za mamu koja se usuđuje da bude smela i uspeva da iznese neočekivane kombinacije. Svetle boje i smeli dezeni čine ovo zabavnim, kreativnim neredom. Par kaubojskih čizama daje kombinaciji cool izgled, a dodatak sunčanih naočara će biti šlag na torti.

Monogram print prenosiva podloga za presvlačenje, Gold Bamboo cucla, Midnight Eye ranac, Popping Green Pauline mazilica, Gold pokrivač za kišu

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja