Dekorišite kutak za najmlađe u nordijskom stilu

Nordijski stil se često definiše kao svetao i prostran, sa fokusom na uravnotežen i praktičan način života. Boje su inspirisane prirodom i okolnim pejzažima koji stvaraju harmoničnu atmosferu. Upravo zbog takvog utiska, mnogi ljudi se opredeljuju za nordijski stil kada uređuju svoj dom. A kada je reč o dečjim sobama, ovo je nepogrešiv izbor za vaše mališane.

Uz neutralnu pozadinu, nekoliko boja koje prijaju očima i proizvodima kompanije Done by Deer koji su veoma jednostavni i funkcionalni, napravićete sjajan kutak za vaše mališane u kojem će zdravo rasti i razvijati svoje sposobnosti.

Nekoliko smelih i tamnih boja, kao što je tamno plavi zid, jastuci i tepisi mogu dati jedinstven karakter dečjoj sobi. Živopisni radovi na zidovima, tačke, baloni ili zlatni detalji mogu pružiti neverovatno iskustvo bebi koja počinje da istražuje svet.

Prijateljska i nežna atmosfera učiniće da osetite pravi duh Skandinavije!

Slatke kutije za odlaganje u pastelnim tonovima sa zlatkastim detaljima, balonima, tačkicama i najdražim prijateljima je odlično rešenje za svaku mamu koja želi red i jednostavnost, ali sa stilom.

Ne smemo zaboraviti ni fenomenalne višenamenske i funkcionalne korpe za igračke, koje mogu poslužiti za odlaganje igračaka ili odeće. Ukrašene "deer" prijateljima, balonima i tačkicama, sjajno će se uklopiti u svaki prostor i imati i dekorativnu namenu.

Za lepši i čvršći san vaše bebe, izaberite Done by Deer posteljine od 100% Oeko-Tex sertifikovanog pamuka. Mekana posteljina sa nežnim tonovima učiniće da mališani budu odmorni za nove avanture.

Tepih pastelnih tonova možete upotrebiti bilo gde u domu. Odličan je detalj u svakom prostoru, osvežava prostor i daje mu dozu otmenosti.

Epicentar svake dečje sobe je svakako krevetac. Done by Deer krevetac se prilagođava potrebama i razvoju vašeg deteta i služiće vas sve do uzrasta todlera. Visina može da se podešava na niže i više, pa je pogodan za novorođenčad i aktivne bebe.

Prednja ograda se može ukloniti i zameniti sa Done by Deer zaštitnom daskom za krevetac i tako ćete dobiti udoban krevet za todlere ili sofu na kojoj ćete uživati sa svojim detetom.

Da biste osigurali da vaše dete uvek bude u dobrom društvu, tu su neodoljivi “deer” prijatelji - žirafica, slonica, nilski konj, mravojed i krokodil. Ove super mekane igračke će uvek zaštiti svoje prijatelje, pažljivo čuvati njihove tajne i dati snažan zagrljaj kad god je potrebno.

Done by Deer proizvodi vam pružaju mogućnost da budete kreativni i maštoviti i date svoj lični pečat bajkovitom dečjem svetu.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja