Tvoje novo iskustvo, PurityBox...

1. Odaberi Box 

Pronalaženje proizvoda za negu je komplikovano i oduzima previše vremena. Zato isprobaj box u kome dobijaš 4 ili 5 originalnih i tester proizvoda odabranih za tebe, poboljšaj svoju rutinu i kupuj sa samopouzdanjem. Biraj Classic, Kid ili Weekend. Cena Kid i Classic Boxa je 1900 rsd, Weekend je uvećano izdanje Cllasic-a i cena je 4900 rsd. 

Da li na mesečnom, tromesečnom, šestomesečnom ili godišnjem nivou, cena PB će varirati u vašu korist.
U slučaju mesečne pretplate članarinu u iznosu od 1.900,00 rsd plaćate početkom svakog meseca i možeš je otkazati bilo kada.
Šestomesečna u iznosu od 9.500,00 rsd i godišnja u iznosu od 19.000,00 rsd plaćaju se unapred. Kupovinom šestomesečne članarine jedan Box je besplatan, a kopovinom članarine od 12 meseci, besplatna su dva Boxa.

Troškovi poštarine uračunati su u cenu članarine.

2. Bodovi 

Kupovinom članarine za 1, 6 ili 12 meseci dobijaš personalizovan Box sa 4-5 originalnih ili tester proizvoda, kao i bodove lojalnosti, uz koje možeš ostvariti značajne popuste za kupovinu na puritybox.rs. 

Kako se skupljaju bodovi: za aktiviranu članarinu dobijaš 10 bodova, svaki potrošen euro u prodavnici podrazumeva jedan bod, za svaku predloženu prijateljicu koja kupi članarinu dobijaš 50 bodova, za recenziju o bilo kom proizvodu iz mesečnog box-a obezbeđuješ 5 novih bodova (recenzije za proizvode kupljene van box-a ne donose bodove)

Kako se koriste bodovi:
Za svakih minimalno 50 sakupljenih bodova dobija se popust od 5 eura. Višak bodova ostaje sačuvan i na njega se dodaju novi.
Bodovi se ne prenose u narednu kalendarsku godinu, odnosno treba da se iskoriste najkasnije 31.12. tekuće godine.
Potrebno je samo pre završetka kupovine označiti opciju "iskoristi bodove" i sistem će sam obračunati popust.

3. Poklon

Poklon kartica može biti namenjena dragoj osobi, u iznosu koji odaberete, 3000 rsd, 5000 rsd ili 10000 rsd, za kupovinu u našem Shop-u. Nakon uplate poklon kartica će biti aktivirana. Koristite je tako što u završnoj fazi kupovine kucate kod kartice u rubriku "iskoristi bon". Potrebno je odmah iskoristiti poklonjeni iznos u ponoj vrednosti jer se kod može uneti samo jednom.
Poklon članarina ti daje mogućnost da pokloniš članarinu za 1, 6 ili 12 meseci i Box će, kao iznenađenje, doći kao poklon dragoj prijateljici i na adresu koju navedeš.

            

Pomozi nam da odaberemo najbolje za tebe.

 

tret