A is for ALEKSANDRA

Graciozno starenje se ne odnosi na borbu protiv znakova starenja, nego na poštovanje koje odajemo našem telu s onim što jedemo, izbegavajući toksine gde god je to moguće i dajući našoj koži dodatnu hranu koju mogu pružiti samo nerafinisani organski, luksuzno prirodni proizvodi za negu kože.

Podstaknuta da savesno menjam stavove o lepoti, nakon što sam se pronašla u industriji koja ima tendenciju promovisanja poricanja, u dobi raspršenih i lažnih obećanja i dobi toksičnosti, podstičem čistoću; onu koja bi radila "u dogovoru" s hemijom neke osobe, a ne da je prikriva ili menja. Prihvatam mudrost i inspiraciju onih koji su kroz istoriju u prirodi tragali za zdravljem i dobrobitima, isceljenjem, hranom i prosperitetom i otkrili da nam je priroda dovoljna.
 
Vrednujmo ono u čemu su naši preci bili dobri - od odabira domaće hrane za svoju porodicu do prirodnih materijala koje koristimo u svojoj okolini. Verujmo u ravnotežu, opustimo se uz neku divnu čokoladu, čak i kad sadrži malo rafinisanog šećera.
 
Izbegnimo namirnice koje se uzgajaju pesticidima, nameštaj i odeću od nekvalitetnih materijala, otrovna sredstva za čišćenje i prerađenu hranu. 
Vi ste korisnici mojih visokih standarda u obliku proizvoda kojima možete verovati, koji su čisti, prirodni, sveži i bogati biodinamičkim delovanjem za kožu, duh i život.

A

(A is for Aleksandra :))

Kontaktirajte nas na:

office@puritybox.net

+381113040671

+38163224522

 


 

Prodavac je “PurityBox” d.o.o Beograd. Kupac robe je posetilac web-shopa koji odabere barem jedan proizvod, ubaci ga u korpu, plati platnom karticom, virmanom (uplatnicom) u banci ili pošti i pošalje narudžbinu Prodavcu.
Putem web-shopa (www.puritybox.rs  i www.puritybox.net) kupcu je omogućena kupovina svih proizvoda koji se nalaze na stranicama Prodavca.
Vlasnik web stranice je “PurityBox” d.o.o Beograd, sa sedištem u Puškinovoj ulici br. 15, 11040 Beograd (matični broj 20987472, PIB 10837865) i prodajnim mestom PurityBox Store u ulici Gospodar Jovanova 47 u Beogradu.
Pretežna delatnost 4775 - Trgovina na malo kozmetičkim i toaletnim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama.

 

tret