Piling za kosu

Piling za kosu

Piling za kosu jedan je od relativno novih proizvoda, a itekako je koristan za vlasište i zdrav izgled kose.
Vlasište i kosa su svakodnevno izloženi stresu u obliku izduvnih gasova vazduhu, hlorisane vode, prašine, ali i proizvoda za stilizovanje kose. Zbog toga je uvek važno temeljito očistiti i celo vlasište, a piling za kosu proizvod je koji u tom slučaju dolazi na red. On pomaže da očistimo kosu od korena dlake i rešimo se ostatka proizvoda za stilizovanje, ali i izmasiramo vlasište i kosi vratimo sjaj. Piling je prvi korak u nezi kose. Dakle, nanosi se pre šampona, a najbolje je da ga temeljito isperete nakon tri minuta. Dovoljno je koristiti ga jednom mesečno i odličan je pre farbanja kose jer će nakon pilinga dlaka bolje da primi boju.
SUGARSHINE PILING ZA ZAGLAĐIVANJE KOSE
formulisan od kristala šećera koje se može videti i osetiti, Biolage SUGARSHINE Polishing piling tretman je koji se koristi pre šampona i deluje direktno na površinu kose kako bi se otklonile sve nečistoće. Nežno izlazi na površinu kako bi ujednačio površinu vlasi kose i daje joj oblik i hidrira dlaku.
NAČIN UPOTREBE
Tretman za UPOTREBU pre šamponiranja; nežno nanesite na vlažnu kosu u malim sekcijama razmazujući smesu od korena prema krajevima. Dobro isperite. Nastavite sa primenom SUGARSHINE šampona.

tret