Manje kupanja tokom jeseni i zime...

Manje kupanja tokom jeseni i zime...

U jesenjem i zimskom periodu, na hladnoći, koža ljudi, pa i dece, sporije stvara sopstveni kožni krem tako da se posle pranja koži sporije vraća njena vlažnost.

- Zato je potrebno da se manje kupamo, a više negujemo kožu hidrantnim i hranljivim kremama koje koži vraćaju vlažnost i jačaju njen imunitet. Ovakvim preparatima treba zaštititi i otkrivene delove kože dece pri boravku na hladnoći i vetru. Da se koža oseća ugodno i zaštićeno od spoljašnjih nadražaja pomoći će
SOS krema za celo telo. Ona štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UV zračenjem, vetrom i promenama temperature. Takođe je odličan tretman za pelensko područje.

Izbor sigurnih organskih sastojaka, vosak makadamije, kakao i karite maslac, koji stvaraju zaštitni ali propusni sloj na koži. Aloe vera i vodica lavande smiruju kožu. Ekstrakt timijana, antiseptik, ublažava upale.

Upotreba: Nežno naneti i razmazati malu količinu kreme na kožu deteta. Izbegavati područja oko očiju. Noću, takođe preporučujemo Sophie la girafe SOS kremu za lice. Ova krema može se koristiti i kao krema za ruke. Za sunčanje, preporučujemo korišćenje prirodne zaštite od sunca. 

tret