Kad opada lišće, opada i kosa

Kad opada lišće, opada i kosa

KAD OPADA LIŠĆE, OPADA I KOSA

 

Predstoji nam period kad kosa najviše opada. Zato koristite šampone koji sadrže provitamin B5, vitamin E, žalfiju i mineralne soli. Oni ujedno sprečavaju opadanje, jačaju kosu, stimulišu mikrocirkulaciju i prirodni rast kose.

Nega kose sa infuzijom ulja pruža mnoge dobrobiti za sve vrste kose. ExquisiteOil Softening tretman formulisan je sa Tahitian Monoi egzotičnom mešavinom ulja gardenije i kokosa koji u kombinaciji čine bogato mirisno ulje koje pruža krajnju mekoću tvrdoj i gruboj kosi.

Ujednačuje površinu vlasi kako bi kosa bila zaglađenija i lakše se oblikovala, ukroćuje zamršenost i neposlušne vlasi za zaglađeniju kosu, obnavlja i dodaje luksuznu mekoću, zaglađenost i sjaj

 

 Početkom jeseni obavezno se ošišajte. Ne morate mnogo da skratite kosu, dovoljna su tri milimetra pa da osvežite suve, procvetale krajeve. Kosa će vam živnuti i ako zamenite običan regenerator za kocentrovano pakovanje. Međutim, iako vam kosa žudi za hidratacijom, s korenom to nije slučaj. Zato pakovanje nanosite od vrha ka korenu. Najpre njime namažite prve dve trećine kose, sačekajte deset minuta, pa ga tek onda stavite i na deo bliži korenu. Ostavite još pet minuta i dobro isperite.

 

tret