VODIČ – Kako da izaberete pravi džak!

Od kada je Elodie predstavio svoj prvi džak za kolica 2005., brend je postao poznat po raznovrsnosti i kvalitetu u ovoj kategoriji! Elodie džakovi su must have zimski aksesoari i odgovaraju svim kolicima i nosiljkama na tržištu. Ove godine predstavili su i novitet – džak za auto sedište za decu. 

Izabrati džak koji odgovara potrebama vašeg deteta, a ujedno i vremenskim uslovima u ovom delu sveta može biti izazovno. Zato je Elodie kreirao ovaj korisni vodič kroz sve vrste džakova uz temperaturnu skalu za svaki od njih. Izbor nikada nije bio lakši!

 

KLASIČNI DŽAK

Garantovan stil i komfor 

Autumn Rose, Pebble Green & Pioneer Spirit džak za kolica

Omiljeni džakovi sjajnog dizajna i besprekorne funkcionalnosti! Nagrađivani su više puta, a omiljeni su roditeljima koji pored funkcionalnosti dosta pažnje poklanjaju I estetici. Spoljašnji materijal je vodootporan I vetrootporan sa IONIC-FINISH® ECO sertifikatom, a unutrašnjost je mekana i udobna. Gornji deo je lako otvoriti ili ukloniti u potpunosti.

Ovaj džak je dobar izbor za roditelje koji žele lep džak koji je funkcionalan i koji će trajati godinama. S obzirom na to da je ovaj model najpopularniji, postoji u više dezena i boja tako da se savršeno uklopi u vaš stil!

 

LAGANI DŽAKOVI

Pufnasti i laki kao oblaci

Blushing Pink, Soft Terracotta & Deco Turquoise džak za kolica

Linija laganih džakova je vodeća kada je komfor u pitanju. Ispunjeni su perjem i neverovatno mekani na dodir. Već 10 godina Elodie radi na usavršavanju dizajna za ovaj tip džaka. Rezultat je kvalitetan proizvod sa mnoštvom pametnih karakteristika za olakšano korišćenje. 

Ovaj džak savršen je za putovanja i sve avanture. Lako se spakuje na veličinu koju uvek možete poneti sa sobom, a lagan je i neće otežati prtljag.

Punjenje je testirano i odobreno od strane IDFL, vodeće svetske laboratorije za perje. Ovaj džak idealan je izbor ukoliko putujete, volite snežne avanture ali ne želite da žrtvujete komfor i toplotu na tom putu!

 

2 u 1 DŽAK 

Transformiše se u jastuk za sedenje

Pink Nouveau, Pebble Green & Meadow Blossom 2u1 džak za kolica

Ovo je proizvod koji možete koristiti cele godine. Bazira se na udobnoj podlozi na koju za 10 sekundi možete ziperom dodati gornji deo. Idealni za područja sa promenjivom temperaturom.

Gornji deo je presvučen pamučnim žersejem za maksimalnu udobnost pri dodiru sa kožom. Rajsferšlusi su kvalitetni i lagani za otvaranje/zatvaranje. 

 

DUNJICE

Mekano i nežno – za najmlađe

Blushing Pink, Tidemark Drops & Pebble Green dunjica

Baby džak idealan je za bebe do prvih 12 meseci. Savršen je za lagano navikavanje na spoljašnje uslove po hladnom vremenu. Rajsferšlus na dnu omogućava da od dunjice lako napravite džak, a dupli rajsferšlus na grudima omogućava lako regulisanje temperature i brzo svlačenje.

 

DŽAK ZA AUTO SEDIŠTE

Putovanje bez briga!

Pure Khaki, Autumn Rose & Creamy White džak za auto sedište

Pametan proizvod koji će vam olakšati zimska putovanja. Džakovi za auto sedište dizajnirani su tako da odgovaraju svim standardnim auto sedištima na tržištu. Nema potrebe za pretopljavanjem uz ovaj džak!

Lagani i kvalitetni rajsferšlusi sa obe strane omogućavaju da lako smestite dete u sedište, a prednji, grudni deo se može lako ukloniti za brzo regulisanje temperature. Kapuljača se pomoću zipera takođe može lako ukloniti ukoliko vam nije potrebna. Ovaj džak je periv u mašini i veoma lak za održavanje.

Ostavi komentar

Svi komentari će biti pregledani pre objavljivanja